ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Growth Awards

Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από την Eurobank και την Grant Thornton

karamouzisnikos

H Eurobank σε συνεργασία με την Grant Thornton θεσμοθετούν τα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». Μία νέα, κοινή πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να καταστεί το κορυφαίο μέσο αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας και στήριξης των υγιών, ανταγωνιστικών και δυναμικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη της δημιουργικής, παραγωγικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας, μέσα από την ολόπλευρη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των επιχειρήσεων, που παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές δυσκολίες, συνεχίζουν να προσπαθούν, να δημιουργούν, να καινοτομούν, να αναλαμβάνουν κινδύνους και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, να ανταγωνίζονται διεθνώς, να διαφοροποιούνται και να ξεχωρίζουν στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Πρόκειται για μία ιδέα που στοχεύει να τιμήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιχειρηματίες που αποτελούν αξιόλογα παραδείγματα, να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις εκείνες που κατάφεραν να συνδυάσουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση και ιστορία, την ισχυρή εγχώρια παρουσία τους με την εξωστρεφή δραστηριότητα και που διαθέτουν τη δυναμική που απαιτείται ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας.

Ο κ. Νικόλαος Καραμούζης Πρόεδρος του ΔΣ της Eurobank επεσήμανε ότι «Η Ελληνική οικονομία έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα από την πολύχρονη και βαθειά ύφεση, την υψηλή ανεργία, την κοινωνική δυσπραγία και την καταστροφή του παραγωγικού και κοινωνικού πλούτου και δυναμικού. Σε μία εποχή μεγάλων προκλήσεων και απαιτήσεων για επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την οικονομική και κοινωνική κανονικότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον που εγκυμονεί κινδύνους, με την πρωτοβουλία μας αυτή των βραβείων «Growth Awards», επιδιώκουμε να αναδείξουμε τις επιχειρηματικές εκείνες αρετές που θεμελιώνουν τις προοπτικές για οικονομική και κοινωνική ευημερία. Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις που μέσα σε ένα πλαίσιο επιχειρηματικής ηθικής και λειτουργίας, επιτυγχάνουν όχι μόνο το μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα, αλλά διαθέτουν και ξεχωρίζουν για την εξωστρεφή τους παρουσία , για το σεβασμό τους στον πελάτη με άριστο παρεχόμενο προϊόν και υπηρεσίες, με την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, και το σεβασμό στους εργαζομένους, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, και τη σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση στη λειτουργία τους και τέλος, για την κοινωνική ευθύνη και την απόδοση κοινωνικού μερίσματος».

O κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, δήλωσε σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία των Growth Awards: «Η νέα, κοινή μας πρωτοβουλία με τη Eurobank αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή, καθώς αναδεικνύει την ενιαία στρατηγική κατεύθυνση των δύο οργανισμών για την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και την επιβράβευση επιχειρήσεων που κατάφεραν να συνδυάσουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία. Επιδίωξή μας η ανάδειξη εκείνης της επιχειρηματικής κουλτούρας και εκείνων των πρακτικών που όχι μόνο έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά θα έχουν και σημαντική προστιθέμενη αξία τόσο στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον όσο και στην ελληνική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.