ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η πειθαρχική καταδίκη δεν του έχει κοινοποιηθεί

Ξανά υποψήφιος ο Ντογιάκος για την Εισαγγελία Εφετών

Nέα δεδομένα στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών δημιουργεί το γεγονός ότι ο νυν επικεφαλής της Εισαγγελίας θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του.
ntog

Ο κ. Ντογιάκος , σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και σήμερα υποψήφιος παρά την προχθεσινή καταδίκη του από το 9μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, καθώς έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα αφού η επίμαχη απόφαση δεν του έχει κοινοποιηθεί, όπως προκύπτει και από σχετικό έγγραφο του Ανωτάτου Δικαστηρίου .

Μετά από αυτή την εξέλιξη που ανατρέπει τα εως τώρα δεδομένα το «τιμόνι» της Εισαγγελίας θα διεκδικήσουν οι εισαγγελείς εφετών Ισίδωρος Ντογιάκοςκαι Αντώνης Λιόγας.

Για το Εφετείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν οι πρόεδροι εφετών Θεόδωρος Κανελλόπουλος και Γεώργιος Παπανδρέου.

Για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος και η Ολυμπία Κλειτσάκη. Για το Πρωτοδικείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουνυποψηφιότητα για τη θέση του Προϊσταμένου, ο πρόεδρος πρωτοδικών, ανακριτής
κατά της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Σαργιώτης και οι συνάδελφοί του πρόεδροι πρωτοδικών Ελευθέριος Γεωργίλη και Ιωάννης Παπαϊωάννου και ΑικατερίνηΠαπαδημητροπούλου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. H Θέμις έχει κέφια , αλλες φορές γίνεται ανοιχτομάτα και αλλες καθοδηγούμενη από τα πολιτικά κόμματα μ ειδικά αυτά που κυβερνούν .
    Επακόλουθο για την πατρίδα μας να μετατρέπεται σ´ ένα απέραντο Βοσκοτόπι !
    Αν θέλατε αυτό , αγαπητοί συμπατριώτες μου , το εχετε καταφέρει με αυτούς που ψηφίσατε .
    Χάσατε την Σοφία σας ,!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.