MEDIA

«Είμαι έτοιμος να καταθέσω την πρώτη δόση για την άδεια»

Ξεκινά συνομιλίες για συνεργασία με Alpha ή Star o Σαββίδης

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ, αφού ενημερώθηκε ότι είναι ο πρώτος επιλαχών για την κατοχύρωση τηλεοπτικής άδειας μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία Ι. Καλογρίτσα, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει, εντός των επόμενων ημερών, το ποσό της πρώτης δόσης που του αναλογεί και να λάβει την άδεια.

Επίσης, επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τους όρους μίας συνεργασίας με τον Alpha του Δ. Κοντομηνά και το Star του επιχειρηματία Ι. Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους σημείωσε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας». Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι εντός των 90 ημερών που έχει θέσει το κράτος ως προθεσμία θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, καθώς πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια. Τέλος, σε ερώτηση τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη διαδικασία, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος, εντός των επόμενων ημερών, να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης που του αναλογεί.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τι απαντά ο κ Παπανδρέου σε όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης;

    Αναμένουμε μια απάντηση από τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου στη δήλωση του Ελληνορώσου βουλευτή κ. Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την απόρριψη της πρότασης δανειοδότησης της Ελλάδας από τη Ρωσία.

    Σύμφωνα με σημαντική αποκάλυψη του κ. Ιβάν Σαββίδη ,στο περιοδικό Επίκαιρα 14/07-20/07/2011, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου στη Ρωσία τον Φεβρουάριο το 2010, ο Πούτιν προσφέρθηκε να δανείσει στην Ελλάδα το ποσό των 25 δις €, έναντι χαμηλού επιτοκίου. Αυτή μάλιστα θα ήταν ή πρώτη δόση της οικονομικής βοήθειας προς..
    τη χώρα μας. Εισέπραξε την άρνηση όμως από πλευράς Παπανδρέου.

    Με ποια κριτήρια η κυβέρνηση έκρινε ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ ήταν πιο συμφέρουσα για την πατρίδα μας; ; H μήπως ο στόχος δεν ήταν η διάσωση της Ελλάδας αλλά των διεθνών τοκογλύφων που μας απομυζούν;

    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

      ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΟΙ …ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!

      Παρόν και στην Ελληνική πολιτική σκηνή

      Τα τελευταία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε επανειλημμένα να ανοίξει πόρτες, τόσο με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

      Το μόνο που μπόρεσε, επί ΠΑΣΟΚ, ήταν να περάσει το κατώφλι του γραφείου του Θ.Πάγκαλου , χωρίς τίποτα περισσότερο. Ενώ το υπουργείο Εξωτερικών αντιμετώπισε με επιφυλακτικότητα τις ενέργειές του.

      Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι συναντήθηκε με άλλον αρχηγό κόμματος και αποφάσισαν πολλά.

      ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ?
      ‘’Βοήθα με και εδώ είμαι εγώ?’’
      *Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ο πολυπράγμων ομογενής προχώρησε σε μια δριμεία επίθεση κατά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Το καλοκαίρι του 2011, την ώρα που κλυδωνιζόταν τότε η κυβέρνηση.
      *Ο Ιβάν Σαββίδης σε μια συνέντευξή του από τη Μόσχα σε Ελληνική εφημερίδα υποστήριζε ότι ο τότε πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν (με δική του μεσολάβηση), κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στο Κρεμλίνο τον Φεβρουάριο, ήταν έτοιμος να δώσει στην Ελλάδα χαμηλότοκο δάνειο 25 δισ. ευρώ, ώστε μην καταφύγει στο ΔΝΤ. Αλλά ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να του μιλούσε για… οικολογία! Έβλεπε μάλιστα πίσω από αυτό «δάκτυλο των Αμερικανών του ΔΝΤ και της ΕΕ».
      *Ο ομογενής επιχειρηματίας θα προσπαθήσει τώρα να ανοίξει για τον ίδιο τις πόρτες της κυβέρνησης και των αρχηγών των κομμάτων που τη στηρίζουν, ως αφεντικό του ΠΑΟΚ. Ήδη φέρεται να έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
      ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Έχει «κάποιος» να προσθέσει κάτι και να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου; Διαφορετικά τα …20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ! του κ. Σαββίδη θα δοθούν στην Κύπρο;

  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    «Δεν υπάρχει άλλη λύση μέχρι στιγμής»
    ‘’Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε χρήματα σε κανέναν’’

    Το μήνυμα της Μόσχας στην Αθήνα: Βρείτε τα με τους δανειστές σας

    Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της για τους νέους όρους των δανειακών πληρωμών και να συνεχίσει τις δομικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε στο ρωσικό δορυφορικό δίκτυο «Ρωσία-24» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS Σεργκέι Στορτσάκ.
    Όπως μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ, ο κ. Στορτσάκ είπε επιλέξει: «Εκτός από τις προσπάθειες να βρει έναν συμβιβασμό με τους δανειστές, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής άλλη λύση (για την Ελλάδα). Η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος είναι η συνέχιση εκείνων των δομικών μεταρρυθμίσεων, τις οποίες ανέπτυξαν οι Αρχές της Ελλάδας και κατά την υλοποίηση των οποίων βασίζονται στους πολίτες της χώρας».
    Κατά τη γνώμη του Ρώσου αξιωματούχου, η απώλεια της υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης από την πλευρά των φορολογουμένων πολιτών θα σημάνει την αποτυχία των δομικών μεταρρυθμίσεων.

    ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!!
    ΠΟΙΟΙ (?) συνέβαλαν τα ΜΕΓΙΣΤΑ στην ανατροπή του νομίμου πρωθυπουργού
    με κατασκευασμένες ‘’αλήθειες’’ τύπου..καΜένου εντελώς
    Ο κ B Κόκκινος ζητά την ποινική δίωξη Παπανδρέου γιατί
    δεν ‘’δέχτηκε’’ τα 20 ΔΙΣ. από τον..ΠΟΥΤΙΝ !!!
    Την ποινική δίωξη Παπανδρέου ζητά ο Βασίλης Κόκκινος
    Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα «Αξία». Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση ποινικής δίωξης!
    Μέχρι και ο Βασίλης Κόκκινος,
    ναι, ναι, ο Βασίλης Κόκκινος, ο ταυτισμένος δικαστής με το «βρώμικο 89», ο άνθρωπος που επέλεξε ο Μητσοτάκης να δικάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ζητά να παραπεμφεί σε δίκη ο σημερινός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εμμέσως πλην σαφώς να πάει στο ικρίωμα, έχοντας βέβαια εκ των προτέρων διαμορφωμένη άποψη, όπως άλλωστε το 1991 ήταν πεπεισμένος ότι ο Ανδρέας έπαιρνε τα χιλιάρικα του Κοσκωτά μέσα σε κούτες από πάμπερς που του πήγαινε ο Μαμανέας και ο Σκορδούλης. Και τις αναρτήσεις αυτές του Κόκκινου είναι εξίσου εκπληκτικό ότι τις κάνουν «like» στο facebook και τις αναρτούν στις σελίδες τους αριστεροί και κομμου.νιστεςστές. Εντάξει για εκείνους που δεν έχουν κοινωνική συνείδηση, αντιλαμβάνομαι όσους δεν έχουν μαρξιστική παιδεία και αναλυτική σκέψη, αλλά κομμου.νιστες στές να κάνουν «like» στον Κόκκινο πάει πολύ.
    ΥΓ.
    Σήμερα έχει τον αντρισμό να ζητήσει συγγνώμη, για το κακό που έκανε στην πατρίδα μας??

  3. Λαγοσυνομιλίες για λαγό συνεργασίες ;

    • ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ?

      Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, Η ΡΟΥΦΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ
      ΕΝΑ! απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες
      Ο Τέρενς Κουϊκ, το Kontra, Ο Χρυσαυγίτης Σεραφείμ Πειραιώς
      και η βοήθεια που αρνήθηκε δήθεν ο ΓΑΠ
      Σαββίδης-ΚαΜένος
      Και τι δεν έχει το βίντεο που βρήκαμε με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2011. Έχει Τέρενς Κουϊκ ως δημοσιογράφο, στο Kontra του Γιώργου Κουρή, έχει τον χρυσαυγίτη Σεραφείμ Πειραιώς,
      έχει επιστολή του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι και το εγκέφαλο Καμένο olympia.gr έχει.
      ===========================================================
      Δείτε πώς αυτό το απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες ενάντια στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος υποτίθεται αρνήθηκε πακτωλό δισεκατομμυρίων και βοήθειας που δήθεν έδιναν για την ψυχή της μάνας τους οι Ρώσοι.
      Όλο αυτό το σύστημα γελοιοποιείται στο έπακρο με τις εξελίξεις στην Κύπρο.
      Η ζημιά όμως που έχουν κάνει με τις θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα είναι τεράστια…
      http://anarxaszante.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2267.html

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.