ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 175 χρόνων από την ίδρυσή της

Ζωηρό ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας

Ζωηρό ενδιαφέρον, που κλιμακώνεται, εκδηλώνεται για τη συμμετοχή στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εθνική Τράπεζα και που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή νέων καλλιτεχνών.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 175 χρόνων από την ίδρυσή της, η Εθνική Τράπεζα διενεργεί καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τη δημιουργία εικαστικών έργων. Θέλοντας να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική δημιουργία και αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά της τέχνης στην πρόοδο και την ανάπτυξη, η Εθνική Τράπεζα θα επιλέξει για αγορά έως 15 έργα από τους συμμετέχοντες δημιουργούς, για εμπλουτισμό της καλλιτεχνικής συλλογής της, τα οποία και θα εκθέσει σε χώρο της τράπεζας.

Τα έργα που θα δημιουργηθούν, πρέπει να είναι επίτοιχα, λόγω της ανάρτησής τους σε χώρους εργασίας και κοινού της τράπεζας και μπορούν να καλύπτουν όλα τα μέσα έκφρασης-ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία, κατασκευές, ψηφιακή τεχνολογία, βίντεο ή γλυπτά.

Τα έργα δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν σε διάσταση τα 2.00μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε καλλιτέχνης, απόφοιτος Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ή με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα και ηλικία έως 40 ετών.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, κάθε καλλιτέχνης καλείται να συμπληρώσει το δελτίο συμμετοχής, που έχει αναρτηθεί στο ακόλουθο linkhttps://www.nbg.gr/greek/Documents/deltio-symmetohis.pdf και να το αποστείλει, μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016, στο email: ete.art [email protected].

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.