ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΟ

Αυτή είναι η Επιτροπή Εξομάλυνσης

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης έκανε γνωστή την Επιτροπή Εξομάλυνσης που θα ξεκινήσει τις εργασίες της στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατόπιν υπόδειξης της FIFA και της UEFA.
epitropi

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης μίλησε για την περίφημη επιτροπή Εξομάλυνσης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ αποκάλυψε και τα ονόματα που θα την αποτελούν.

Ο Γιάννης Δρόσος θα είναι πρόεδρος, ο Νικόλας Μπάντσης αναπληρωτής πρόεδρος, ο Γιώργος Μπίκας πρόεδρος ΚΕΔ και υπεύθυνος διαιτησίας, ο Αλέξης Δέδες γραμματέας και ο Ζήσης Βρύζας υπεύθυνος των εθνικών ομάδων
ποδοσφαίρου.

"Η FIFA αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα για να εξομαλύνει την κατάσταση και μετά να πάει σε εκλογές. Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα που πρέπει να εξασκείται. Η διοικούσα είναι κάτι σαν ανωμαλία στο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές κρίνεται αναγκαία για να διορθώσει μία κατάσταση και ως προς το κανονιστικό και ακόμα και το νομοθετικό πλαίσιο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν προβλήματα και ως προς το νομοθετικό πλαίσιο. Είναι στις προτεραιότητές μας να αλλάξει το νομοθετικό και να προσβλέπει στην απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΟ. Η Επιτροπή έχει το δικαίωμα
να προσθέσει άτομα εάν κριθεί ότι πρέπει να υπάρξουν προσθήκες. Κρίνουμε επί του παρόντος τα έξι είναι αρκετά", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Κουτσοκούμνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.