Neo

Άγρια διαδικτυακή κόντρα Πολάκη Πριμικήρη!

Εκφράσεις πεζοδρομίου  και απειλές για την παρέμβαση των ΜΑΤ σε διαδήλωση στην Καισαριανή για το Σκοπευτήριο αντάλλαξαν στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της ΛΑΕ, Βασίλη Πριμικήρη.
polakis

Αρχικά, ο Β. Πριμικήρης έγραψε στον λογαριασμό του Πολάκη:

«Τι είναι αυτά που λες ρε πολιτικό νούμερο Πολάκη. Με ΜΑΤ και χημικά δεν τιμάς την μνήμη τις θυσίες και τους αγώνες της αριστεράς και των κομμουνιστών.....Ντροπή».

pr

Ο Π. Πολάκης απάντησε: «Πριμικήρη έχω κάνει αρκετή υπομονή με τη πάρτη σου σεβόμενος κάποια πράγματα. Το ποιος είναι νούμερο δες τον καθρέπτη σου και τη λαϊκή σας απήχηση και θα το καταλάβεις. 'Οταν η ανυπαρξία πολιτικής γραμμής στους σημερινούς καιρούς οδηγεί στο να κανεις κινητοποίηση ενδοαριστερού εμφυλίου για να αποδείξεις ότι υπάρχεις, τη στιγμή που ικανοποιείται ένα μεγάλο και παλιό αίτημα της Καισαριανής ,τότε είσαι για κλάμματα ή για ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ.

ΥΓ μην συνεχίσεις ,έφυγες την άλλη στιγμή...»

Στη συνέχεια, ο Β. Πριμικήρης έγραψε: «Ποιόν απειλείς ρε πολιτικό νούμερο μιλάς με έναν άνθρωπο που εκλέχθηκε σε πέντε συνέδρια του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία της ριζοσπαστικής αριστεράς ενώ εσύ δεν πέρασες ούτε απ΄ έξω. Ποιός νομίζεις ότι είσαι . Μην τολμήσεις και βρεθείς μπροστά μου τραμπούκε. Εγώ πάντα πάλεψα για την κοινή δράση και την ενότητα της αριστεράς και όχι για εμφύλιο. Εσύ και κάτι σαν εσένα δεν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς . Σου υπενθυμίζω ότι εκτός από την δεξιά υπάρχει και η δεξιά πολιτική που προωθείς εσύ σήμερα. Δεν θα ξέρεις από που να φύγεις. Κτυπάτε τον κόσμο στην Καισαριανή ντροπή σας...»

Και ο Π. Πολάκης απάντησε: «Basilis Primikiris είσαι ενα είδος γραφειοκράτη που πάντα απεχθανομουν .Δεν απειλώ απαντώ .
Εγώ δεν εκλέχθηκα σε κανένα συνέδριο, αλλά τα ποσοστά που έπαιρνα ως παράταξη ,στο πανεπιστήμιο, στο συνδικαλιστικό μου χωρο, στο δήμο δε θα μπορέσεις να τα δεις σε τρεις ζωές. Γι' αυτό το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία».

pol

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ειναι δυνατόν οι σημερινοί Ελληνες , όσο φτωχοί και να εχουν απογίνει να ανέχονται να τους κυβερνούν Καμμένοι , Πολακηδες και άνθρωποι που. Έχουν απακτύψει τους πραγματικούς φονιάδες των αδικοχαμένων ανθρώπων (4) από το ταχύπλοο της Αίγινας ;
  Είναι δυνατόν οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης να πιςτευουν το παραμύθι που τους πούλησε ο Δρίτσας ;
  Ακόμη και στην εποχή του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία υπήρχαν αντιδράσεις του κόςμου για τις αδικίες που διέπραττε ο κουμμονιστής και εκείνος , πρωθυπουργός !
  Εδώ τα δεχόμαστε όλα ; Ακόμη και την επίθεση των ΜΑΤ στους διαμαρτυρόμενους πολίτες της τρίτης ηλικίας ;
  ΑΙδως Αργίοι , αίσχος ! Πρωθυπουργέ Τσίπρα !
  Παραιτήσου , Είσαι ανίκανος , ψεύτης και καταστροφικός !
  Μας πουλάς συνεχώς .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.