ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση

Αλαβάνος: Άνανδρη και χυδαία η στάση του Τσίπρα

Σκληρή επίθεση του Αλέκου Αλαβάνου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή και τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη στάση του πρωθυπουργού «άνανδρη» και «χυδαία» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.

«Έγινε αυτό με τους συνταξιούχους στην Ηρώδου του Αττικού. Ζήτα συγγνώμη. Αν νομίζεις ότι φταίει κάποιος συνεργάτης σου, πάρε μέτρα, μην προσπαθείς να την κοπανήσεις», σημείωσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’,

«Γενικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αριστερά χημικά έχουμε, αριστερή εκποίηση της δημόσιας ιδιοκτησίας, αριστερό μνημόνιο έχουμε. Μου θυμίζει έναν που έχει διατελέσει μία δολοφονική πράξη, υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει και λέει στο δικαστήριο ότι είναι αθώος. Το ότι λέει πως είναι Αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον δολοφόνο, τον σίριαλ κίλερ, που λέει ότι είναι αθώος. Όποιος θέλει τον πιστεύει. Κάνει ζημιά στην ίδια την Αριστερά. Αν ήμουν νέος θα έλεγα ''Θεέ μου μακριά από αυτούς''. Όλοι εφαρμόζουν την ίδια πολιτική αυτοί λένε και ψέματα. Ο Σαμαράς είπε ότι θα εφαρμόσει τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και μαγκιές», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μη σε νοιάζει ΤΣΙΠΡΑ μου ,λεβεντη μου εσύ,
    η επικριτική στάσης του πρωην μεντορά σου!
    Εχεις βοήθεια και υποστήριξη απο τον Βεγγέλα τον Μειμαράκη που τα ´ρήξε στον Κυριάκο σήμερα πρωί -πρωί με το που συνέστησε συναίνεση με την Κυβερνηση !
    ΝΑι τώρα που η Ν.Δ. μιάς Και είναι κοντά στις 13 ποσοατιαίες μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις , θέλουν οι καραμανλικοί λοιπόν τον Τσίπρα !
    Μη και λαλεσει τον μπουχέσα τους σε συνεργασία ..
    Ετσι υπολογίζουν να ξεπληθεί η , προδοσία του Μητσοτακαιικου στην » Θεία οικογένεια «.

  2. ‘ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» ΤΑ …παππαδάκια?

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΤΑΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ »ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ» ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος,
    που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα; Πήρε εντολές και απο πού?
    Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
    Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο + Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον
    μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

    ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ, Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ??
    Αυτό είναι ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.