AUTO - MOTO

Ανακαλύψτε το νέο BMW X2

«Ένα όχημα για δραστήριους ανθρώπους που αναζητούν την απόλαυση σε συνδυασμό με την πρακτικότητα», με αυτά τα λόγια συστήνει ο αντιπρόεδρος του BMW Group, Adrian van Hooydonk, το νέο BMW X2 Concept που παρουσιάστηκε στο Παρίσι και έρχεται να καλύψει το μοναδικό κενό στην γκάμα των μοντέλων με το χαρακτηριστικό Χ.

Το BMW X2 Concept που θα είναι μια πιο σπορτίφ έκδοση του BMW X1, όπως δηλαδή συμβαίνει και στις αντίστοιχες περιπτώσεις με τις X3 και X4 αλλά και X5 και X6, δεν ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει στην παραγωγή. Ωστόσο μοιάζει ειλημμένη απόφαση ο ερχομός του και το ενδιαφέρον που προκύπτει από αυτή τη γνωριμία είναι ορισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται από την υπάρχουσα σχεδιαστική γλώσσα της BMW.

Τα κλασσικά βράγχια στο εμπρός μέρος συνοδεύονται από φουσκώματα και αεροδυναμικά στοιχεία που κάνουν το BMW X2 Concept σαφώς πιο… brutal από το X1, αλλά και στο πίσω μέρος υπάρχουν αλλαγές. Αυτές βέβαια είναι πιο δύσκολο να περάσουν στην παραγωγή άμεσα, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα του BMW X2 Concept είναι όντως ανανεωμένα και ελκυστικά και δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

Όσον αφορά τους κινητήρες τώρα, όταν και εφόσον δούμε το BMW X2 Concept στην παραγωγή πιθανότατα θα είναι με τα ίδια μηχανικά σύνολα που διαθέτει και το BMW X1.

bmw-x2_concept-2016-5 bmw-x2_concept-2016-3 bmw-x2_concept-2016-1_top

 

Πηγή: highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.