ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπάθεια να κλείσει το μέτωπο με το Μαξίμου

«Ανακρίβειες» και «κατασκευασμένες διαρροές» καταγγέλλει ο Σκουρλέτης

Να αποδραματοποιήσει τη διαφαινόμενη απόστασή του με το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί με δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, καταγγέλλοντας «ανακρίβειες» και «κατασκευασμένες διαρροές», αλλά και υπερασπιζόμενος το... δικαίωμα στην πολυφωνία και τον διάλογο.
skourletis

Αναλυτικά, ο Πάνος Σκουρλέτης καταλογίζει στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ πως «επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης» και διαψεύδει ότι βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης, για να προσθέσει: «Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων».

«Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα. Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.