ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά των πρόωρων εκλογών

Ανασχηματισμό θέλει ο Κουρουμπλής

Υπέρ του ανασχηματισμού και κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».
kouroublis1

«Πάντοτε ο ανασχηματισμός δημιουργεί ένα κλίμα, έναν αέρα. Ο πρωθυπουργός είναι αυτός που θα αποφασίσει. Από κει και πέρα, δουλειά χρειαζόμαστε, χρόνο χρειαζόμαστε, τώρα είμαστε σε μια περίοδο που προχωρούν αρκετά πράγματα, πιστεύω σε όλα τα υπουργεία, υπάρχει κινητικότητα», σημείωσε.

Αντίθετα, εκτίμησε ότι οι πρόωρες εκλογές θα έβαζαν τη χώρα σε «φάση αποσταθεροποίησης», καθώς «η κυβέρνηση έχει βάλει τα πράγματα σε μια ρότα», ενώ διερωτήθηκε: «Ας πούμε ότι πάμε σε εκλογές. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση; Βλέπετε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μετακινούνται προς τα δεξιά; Αυτοί οι ψηφοφόροι κρατάνε στάση αναμονής. Δεν πάνε πουθενά».

Για τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης συνταξιούχων, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε: «Μόλις το έμαθα τηλεφώνησα σε όλους τους αρμοδίους και στον γενικό γραμματέα και στον αρχηγό. Δεν θα ήθελα να υπάρχουν από την πλευρά της Αστυνομίας αυτού του είδους οι αντιδράσεις, αν και νομίζω πως γενικά, κάνει σωστά την δουλειά της και θεωρώ πως αυτό το περιστατικό ήταν πολύ περιορισμένο. Αλλά θα το δούμε».

Ο αρμόδιος υπουργός, κάλεσε επίσης τους 140 δήμους που δεν έχουνε ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) και τους 270 που δεν διαθέτουν ΚΔΑΠ για ΑΜΕΑ, να θέσουν το ζήτημα σε πρώτη προτεραιότητα, ώστε το επόμενο έτος να έχει αντιμετωπιστεί.

Τέλος, για τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη περί χορήγησης 180 ευρώ για κάθε παιδί, για φιλοξενία σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, σχολίασε ότι το ποσό είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με τα περίπου 2.500 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε voucher.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο ανεμοδούρας /υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε ξανά !
  Και σαν στο ποίημα του Δημοτικού σχολιού γιά τον παπαγάλο «ξερόβηξε και ξανάπε καλημέρα !»
  Πόσο γελοίος μπορεί να γίνεται καποιος όταν τον τον εχει καβαλήσει η καρεκλομανία του, ενώ ο ιδιος εχει καβαλήσει το καλάμι;
  Ο πρωην Βαθυπασοκος , και προδότης καθε προοδευτικής κίνησης των τελευταίων 15 ετών,
  πολύ -κάτοχος διαμερισμάτων τι θέλει να πει άραγε με το
  «..Ο πρωθυπουργός είναι αυτός που θα αποφασίσει. Από κει και πέρα, δουλειά χρειαζόμαστε, χρόνο χρειαζόμαστε, τώρα είμαστε σε μια περίοδο που προχωρούν αρκετά πράγματα, πιστεύω σε όλα τα υπουργεία, υπάρχει κινητικότητα» ;
  Ο πρωθυπουργός Τσίπρας εχει αποφασίσει να μας πουλήσει προκειμένου να κρατήσει και αυτός την καρέκλα του.
  Το κανει με μαθηματική ακρίβεια καθημερινώς κι ´εσύ «κουμπουρλακο » μου είσαι το πιόνι του που αγωνιάς τι θα απογίνεις και που θα βρεθείς αύριο !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.