LIFESTYLE

Και πρόστιμο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Φυλάκιση με αναστολή για «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ

Καταδικαστική ήταν για τον τραγουδοποιό και πρώην παρουσιαστή της τηλεόρασης Ανδρέα Μικρούτσικο η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατηγορήθηκε από τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος. Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ “γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω” και καθώς οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.

Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.

Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, καταδίκασε τον παρουσιαστή σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.

Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει τώρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.