ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νέα σεζόν

Απόψε κάνουν πρεμιέρα οι "Συμμαθητές"

«Οι Συμμαθητές» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 από σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 22:15, με περισσότερες κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές!

Ο 3ος κύκλος ανανεώνεται δυναμικά με ταλαντούχους και δημοφιλείς πρωταγωνιστές που προστίθενται στο ήδη επιτυχημένο cast της σειράς:

 

ΤΟΤΑ (Ελένη Γερασιμίδου), η αγρότισσα Μάνα

Η Τότα, που τη γνωρίσαμε στο τέλος της δεύτερης σεζόν, είναι η επιτομή της ελληνίδας μάνας και μια αυταρχική παρουσία στη ζωή του Γιώργου. Αυστηρή και ισχυρογνώμων, πάντα νομίζει ότι ξέρει καλύτερα τι είναι σωστό για τη ζωή του γιου της. Μικρή η ειδικότητα της ήταν να ξεριζώνει τα αγριόχορτα και να σφάζει τα κοκόρια.

Μέγας γκουρού του καφέ, η Τότα θα υποψιαστεί ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή του γιου της και αρχικά θα προσπαθήσει να λύσει τα θέματα από επαρχία. Αλλά όταν το μητρικό της ένστικτο και το κατακάθι του καφέ την προειδοποιούν ότι το παιδί της θα την χρειαστεί, αποφασίζει να κάνει επίσκεψη στην Αθήνα, χωρίς να υποψιάζεται ούτε τι την περιμένει, ούτε τι περιμένει τους άλλους...

 

ΑΛΙΚΗ (Ράνια Σχίζα), η Ανυπέρβλητη

Η κοσμική Αλίκη Ρεμούνδου-Κουλούρη, η μικρότερη αδερφή του Αριστείδη, είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Έφυγε στο Λονδίνο σε νεαρή ηλικία λόγω του γάμου της με τον εφοπλιστή Τζωρτζ Ρεμούνδο κι έζησε ό,τι πιο ακριβό, πολυτελές και ανώτερο έχει να προσφέρει η αγγλική κοινωνική ζωή στα αριστοκρατικά αγγλικά σαλόνια.

Έχοντας συνηθίσει να κάθεται στο πρώτο τραπέζι στα πιο high society φιλανθρωπικά γκαλά της βασιλικής οικογένειας, η προσγείωση πίσω στην Ελλάδα θα είναι τελείως ανώμαλη.

Γιατί γύρισε η Αλίκη Ρεμούνδου-Κουλούρη πίσω στην Ελλάδα; Ποιο μυστήριο κρύβει η αινιγματική πρώην ζάπλουτη και τι ακριβώς θέλει από την Κούλντογκ;

 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Γιαννόπουλος), ο ξάδερφας απ’ το χωριό

Ο Ηρακλής, είναι ένας άξεστος, καλόκαρδος αγρότης, ξάδερφος του Ανδρέα και της Γκέλυς, από το χωριό. Οι δυο μεγάλες αγάπες του Ηρακλή είναι η μουσική και οι γυναίκες. Έχει μια τρέλα με τα καλλιτεχνικά θεάματα, αλλά με εμμονή σ’ αυτά που εκτυλίσσονται σε μπουζούκια. Με τις γυναίκες πάλι δεν είναι το ίδιο επιλεκτικός. Για την ακρίβεια τις ερωτεύεται όλες, μιας και για εκείνον δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα. Εξαιρετικά αυθόρμητος και συχνά αφελής, ο Ηρακλής την πέφτει σε όποια γυναίκα γνωρίζει, χωρίς να καταλαβαίνει πότε τη φέρνει σε δύσκολη θέση…

Λόγω ενός τυπογραφικού λάθους στη διαθήκη της γιαγιάς του, βρίσκεται στην κατοχή του το 50% του οικοπέδου, στο οποίο ο Ανδρέας σκοπεύει να φτιάξει το καταφύγιο σκύλων.

Θα παραχωρήσει ο Ηρακλής το μερίδιο του απ’ το οικόπεδο στον ξάδερφο του και θα καταφέρει να ρίξει την Κρίστη;

 

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Κωνσταντίνος Κάππας), ο χαμένος συμμαθητής

Ο Φραγκίσκος είναι ο συμμαθητής που κανείς δεν θυμάται από το σχολείο. Ήταν πάντα χωμένος στα βιβλία και του ασκούσαν bullying ο Παύλος και ο Γρηγόρης, εξαιτίας της λεπτής, εφηβικής φωνής του. Κανείς δεν τον θυμάται με το πραγματικό του όνομα, καθώς ήταν γνωστός με το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει και ήταν πάντα «αόρατος» - εκτός από τις στιγμές που τον πείραζε ο Γρηγόρης.

Τώρα είναι μικροβιολόγος – ερευνητής και δουλεύει σε μια πανεπιστημιακή κλινική, όπου «κρύβεται» δουλεύοντας, κυρίως από τις γυναίκες – που τον κάνουν να αισθάνεται ιδιαίτερα ανασφαλής και φοβισμένος. Έχει αφήσει πίσω του τον έρωτα και την προσπάθεια να βρει κάποια να μοιραστεί τη ζωή του. Όταν, όμως, η Κρίστη και η Μαριλένα βρίσκουν σε ένα σχολικό λεύκωμα αμοιβαίες εκφράσεις αγάπης από τον Φραγκίσκο και την Έμυ - μια άλλη συμμαθήτρια- κι αποφασίζουν θέλει-δεν θέλει να τον ενώσουν με τον σχολικό του έρωτα, ο μέχρι τώρα ήρεμος μικροβιολόγος δεν φαντάζεται τι ταραχή τον περιμένει στη ζωή του…

 

ΤΑΡΑ (Μαρία Κωνσταντάκη), η πνευματίστρια

Η τρελή, πνευματίστρια Τάρα είναι ολιστική θεραπεύτρια που ασχολείται με το Ρέικι και τις εναλλακτικές θεραπείες. Θεωρεί ότι έχει το χάρισμα να «διαβάζει» την αύρα των άλλων, παρόλο που την έχουν εξαπατήσει όλοι οι άνδρες που έχουν περάσει από τη ζωή της. Αν και δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της, είναι πολύ καλή στο να δίνει συμβουλές στους άλλους. Η ειδικότητα της είναι οι ενεργειακές ιδιότητες των πολύτιμων λίθων και να φτιάχνει ενεργειακά κοσμήματα που μπορούν να βοηθήσουν σε όλους τους προβληματικούς τομείς της ζωής.

Η Τάρα θα μπει αργότερα στην παρέα των Συμμαθητών, φέρνοντας ανατροπές στις ζωές και τα σπίτια των ηρώων μας.

Ποια είναι η Τάρα και τι θέλει απ’ τους Συμμαθητές, πέρα απ’ το να τους κάνει Ρέικι;

 

ΑΙΜΙΛΙΑ(Βαλέρια Κουρούπη), η αυστηρή Καθηγήτρια

Η Αιμιλία, μια αυστηρή καθηγήτρια, θα μπει λίγο αργότερα στη ζωή των Συμμαθητών.

Τι έχει έρθει να τους διδάξει; Και θα το πάρουν το μάθημα ή θα μείνουν μετεξεταστέοι;

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος Πέρρος), ο αλαζονικός γόης

Ο γοητευτικός Αλέξανδρος φτάνει από Αγγλία μαζί με την Αλίκη, καλοντυμένος και με μια μεγάλη αγάπη για την πολυτέλεια.

Είναι συνεργάτης της, το δεξί της χέρι, εραστής της; Ή μήπως υπάρχει κάποια συγγένεια που τον συνδέει με την μυστηριώδη γυναίκα;

 

ΝΙΚΟΛΑΣ (Γιώργος Κοσκορέλλος), ο Χάσταγκ

Ο Νικόλας είναι νέο-εισαχθείς στη σχολή του Άρη. Ιδιαίτερα έξυπνος και ευφράδης, έχει μια ευκολία με τις λέξεις και τα social media και μια δυσκολία να γίνει φίλος του Άρη, παρότι το προσπαθεί επίμονα.

Έχει ταλέντο στους υπολογιστές και τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, ντύνεται σαν χίπστερ και παρόλο που έχει πολύ χιούμορ και χειρίζεται ωραία τη γλώσσα, ποτέ δεν καταφέρνει να ρίξει κορίτσια. Αλλά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές κοινωνικής ταπείνωσης (π.χ. όταν τρώει χυλόπιτα στα μούτρα, που συμβαίνει συχνά), ο Νικόλας προβάλει προς τα έξω μια εξωτερική αυτοπεποίθηση προσπαθώντας να καλύψει την ντροπή του με τις πιο έξυπνες λέξεις που μπορεί να σκεφτεί.

Μετεξεταστέοι ή όχι ένα είναι σίγουρο: Αυτοί «Οι Συμμαθητές» περνούν καλά και στα εύκολα και στα δύσκολα, και μαζί τους θα περάσουμε υπέροχα για μία ακόμα χρονιά! Μείνετε συντονισμένοι από σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, και κάθε μέρα στις 22:15 μόνο στον ΑΝΤ1!

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Φειδάς
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας, Βασίλης Τσελεμέγκος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ANTS PRODUCTIONS

Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ FORMAT«LOS GRADUADOS» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TELEFE

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου,  Κρατερός Κατσούλης, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Φαίδρα Δρούκα, Χριστίνα Τσάφου, Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Κόκλας, Ρένος Ρώτας, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Πηνελόπη Πλάκα, Τραϊάνα Ανανία, Ναταλία Δήμου, Άρης Τσάπης, Κωνσταντίνα Κομματά, Ιάσωνας Μανδηλάς, Φαίδωνας Φαρίντ, Γιάννης Φραγκίσκος.

Ο 3ος κύκλος ανανεώνεται δυναμικά με ταλαντούχους και δημοφιλείς πρωταγωνιστές που προστίθενται στο ήδη επιτυχημένο cast της σειράς: Ελένη Γερασιμίδου, Ράνια Σχίζα, Μαρία Κωνσταντάκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Κάππας, Βαλέρια Κουρούπη, Αλέξανδρος Πέρρος, Γιώργος Κοσκορέλλος κ.α

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.