ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League

Το πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου! Αφού πέρασε από ...χίλια κύματα και γνώρισε αρκετές αναβολές, το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας θα μπει στην ζωή των ποδοσφαιρόφιλων, έστω και με περισσότερο από έναν μήνα καθυστέρηση. 

Όπως όλα δείχνουν, η διοργανώτρια αρχή -που τυπικά είναι «ακέφαλη» μετά την παραίτηση του Στέλιου Σφακιανάκη από την προεδρία- αποφάσισε την έναρξη του πρωταθλήματος και απομένει η επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου.

Νωρίτερα και αιτιολογώντας την απόφαση του να παραιτηθεί, ο -τέως πλέον- πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της Football League. Για λόγους που άπτονται συμπεριφορών, με τις οποίες θεσμικά δεν μπορώ να συμφωνήσω, υποβάλλω την παραίτησή μου και εύχομαι να ανταποκριθεί αποδοτικότερα ο επόμενος πρόεδρος, ευχόμενος κάθε επιτυχία. Θα είμαι σε ό,τι προσπαθήσει αρωγός στο έργο του».

Όσον αφορά την θέση του Α΄ αντιπροέδρου, αναμένεται να καταλάβει ο εκπρόσωπος του Αχαρναϊκού, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.