ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική επιχείρηση στα Λιόσια για το κινητό της μητέρας Τσίπρα

Μέχρι τα Άνω Λιόσια έφτασε η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρει το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού Αρίστη Τσίπρα, που είχε κλαπεί λίγες ώρες πριν σε νεκροταφείο το οποίο είχε επισκεφθεί.
miteratsipra

Τελικά η επιχείριση σε μονοκατοικία όπου διαμένουν Ρομά στην περιοχή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην κάτοχό του. Προηγουμένως η ΕΛ.ΑΣ χρειάστηκε να ενεργοποιήσει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή της προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου.

Το χρονικό της κλοπής

Η μητέρα του πρωθυπουργού την περασμένη Παρασκευή είχε επισκεφθεί νεκροταφείο και γυρνώντας στην οικεία της διαπίστωσε ότι λείπει από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο.

Αμέσως ενημέρωσε για την κλοπή και ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο αφού όπως είναι φυσικό υπήρχε ο κίνδυνος ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (μηνύματα, mail, φωτογραφίες) και μάλιστα του πρωθυπουργού της χώρας να πέσουν σε ξένα χέρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τελικά το στίγμα του τηλεφώνου εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια και την Κυριακή το απόγευμα, με εισαγγελική παραγγελία, έγινε αστυνομική επιχείρηση. Όπως διαπιστώθηκε το κινητό είχε κλαπεί από σπείρα Ρομά οι οποίοι ετοιμάζονταν να το πουλήσουν. Το τηλέφωνο βρέθηκε και επιστράφηκε στην μητέρα του πρωθυπουργού, η οποία όπως γράφει η εφημερίδα τους είπε πως «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία». thetoc.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.