ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στη Real News

Μπακογιάννη: Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει

Την εκτίμηση ότι η «αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει» εκφράζει η βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real news.
dora-mpakogiani

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει φασιστοειδή αντίληψη» τονίζοντας ότι «η αντίληψη «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός» και άρα πρέπει να στοχοποιηθεί είχε να εμφανιστεί στην ελληνική πολιτική σκηνή από τη δεκαετία του '80». Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση διχάζει τον ελληνικό λαό και σημειώνει ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ένα κόμμα που θεωρεί ότι οι πολίτες που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα πρέπει να πληρώσουν και μεγαλύτερους φόρους».

Η κ. Μπακογιάννη παραδέχεται ότι «οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο και να είχαν επιβάλλει κανόνες λειτουργίας νωρίτερα» και σημειώνει ότι «τα 260 εκατ. που θα εισπράξει από τους τέσσερις υπερθεματιστές, θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος από την αδειοδότηση μεγαλύτερου αριθμού τηλεοπτικών σταθμών, αν ο στόχος τους δεν ήταν ο έλεγχος της ενημέρωσης». Σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους εκτιμά πως «αποκλείεται ο Σόιμπλε να πάει στο γερμανικό Κοινοβούλιο με πρόταση ρύθμισης του χρέους, πριν τις γερμανικές εκλογές».

«Όταν είσαι πρωθυπουργός και ζητάς από τον Πούτιν τυπογραφείο για να τυπώσεις άλλο νόμισμα της χώρας σου, τι εξωτερική πολιτική να κάνεις;» διερωτάται η πρώην υπουργός και ζητά την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ώστε «να υπάρξει ενημέρωση για το τι συζήτησαν Τσίπρας και Ερντογάν στην πρόσφατη συνάντησή τους».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
  ====================================
  Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
  κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
  ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
  *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
  *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
  Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
  *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
  Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.