ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκόρερ ο Ιντέγε

Διπλό στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Ιντέγε ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Με γκολ του Ιντέγε ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στον αγώνα που ολοκλήρωσε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο αν και υπήρχαν ευκαιρίες για γκολ από τον Ατρόμητο που ήταν καλύτερος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Λε Ταλέκ πέρασε τη μπάλα αριστερά στον Στόιτσεφ, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν όταν στο 54' ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φορτούνη. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντική ευκαιρία για γκολ με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κρατήσουν έως τέλους το υπέρ τους 1-0.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ουμπίντες, Στόιτσεφ, Κεϊτά, Τόνσο, Βασιλείου, Λε Ταλέκ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο, Φιγκέιρα, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Μαρτίνς, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.