ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μακρυά από τις εύκολες λύσεις»

Δούρου: Ιδρυτικό το συνέδριο - Φτιάχνουμε μια νέα Αριστερά

Το δόγμα που εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας υιοθέτησε με σαφή τοποθέτησή της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κάνοντας λόγο για «ιδρυτικό συνέδριο» και για «μία νέα Αριστερά, μακριά από εύκολες λύσεις».
dourou

«Θα έχουμε αριστερό success story ή ήττα στο όνομα της ιδεολογικής καθαρότητας», τόνισε η Ρένα Δούρου από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν εχουμε την πολυτέλεια ότι περαιτέρω αδράνεια και αναποτελεσματικότητα θα ενδυθεί καινούργια ψευτοδιλήμματα. Συζητώντας σοβαρά για το τι κόμμα θέλουμε, αυτό το συνέδριο είναι ιδρυτικό. Σε αυτό το συνέδριο φτιάχνουμε μια νέα Αριστερά μακριά από εύκολες λύσεις και καθαρότητες, κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

«Δεν έχουμε δικαίωμα να ακούγονται ερινύες και ψευτοδιλήμματα. Τα κάνουμε όλα καλά ή κάποιοι τα κάνουν πιο αριστερά;», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα για το πως θα πρέπει να λειτουργεί το κόμμα, λέγοντας πως «από το τρομερό μανιφέστο Τσίπρα κανείς δεν ρώτησε με το κόμμα τι θα κάνουμε; Θα δίνουν τα λεφτά τους οι βουλευτές; Θα είναι έτοιμοι να παραιτηθούν οι υπουργοί; Οχι, αυτά δεν είναι σπουδαία!».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 11:07 16/10/2016

    Στη πιο δύσκολη στιγμή της μια Χώρα κυβερνάτε από αρσενικοθήλυκα πολιτικά αποβράσματα ,που ξεδιάντροπα διορίζουν-αμείβουν τους επιβήτορές τους .
    Oλα τα πασοκικά απόβλητα φορέσαν άλλη προβιά και νομίζουν ότι δεν αναγνωρίζονται . . . η μπόχα όμως τα προδίδει !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.