ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι σε σπίτι της Πρόνοιας

«Έχω δύο μαμάδες» λέει η 6χρονη που βρέθηκε σε καταυλισμό στον Τύρναβο

Σε σπίτι της Πρόνοιας κοιμήθηκε η μικρή «Τάτο» η οποία βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Τύρναβο, μέχρι να βρεθεί λύση από την Εισαγγελία ή μέχρι να βρεθούν οι πραγματικοί της γονείς.
6xroni

Κι ενώ το 6χρονο κορίτσι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της. Ο άνδρας και η γυναίκα, που αρχικά εμφανίστηκαν ως οι γονείς της μικρής, και στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις όταν εξετάστηκαν από την αστυνομία.

Οι αρχικές πληροφορίες που έδωσαν, πως πήραν την 6χρονη από μια Βουλγάρα, θύμισε στους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, την ιστορία της μικρής «Μαρίας» και αμέσως ενεργοποίησαν τους συνδέσμους τους στη γειτονική χώρα. Στη συνέχεια όμως οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν πως η γυναίκα αυτή τους παρέδωσε την μικρή από τότε που ήταν βρέφος.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή εξέτασή της από ψυχολόγους, το 6χρονο κορίτσι απαντούσε μονολεκτικά ενώ αίσθηση έκανε η απάντησή της ότι έχει «δύο μαμάδες».

Μέχρι και σήμερα οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο αξιόπιστο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των βιολογικών γονιών της μικρής, το μέλλον της οποίας φαντάζει αβέβαιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.