ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκνευρισμένος ο Ίβιτς, ένταση στη συνέντευξη Τύπου

Οργίλη ήταν η αντίδραση του Βλάνταν Ίβιτς για τα όσα έζησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στη συνέντευξη Τύπου.

Με μερίδα δημοσιογράφων τα έβαλε ο Βλάνταν Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στην αίθουσα Τύπου και να αποχωρήσει εκνευρισμένος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο προπονητής του Δικεφάλου εξέφρασε τα παράπονά του για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση και όταν μπήκαμε στη φυσούνα και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις στη ΝOVA. Εγώ
ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα έφαγα αρκετά αντικείμενα. Ευτυχώς δε με βρήκε κάποιο. Ίσως τα έχουν καταγράψει και οι κάμερες αυτά».

Νωρίτερα και συγκεκριμένα αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Βλάνταν Ίβιτς είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης: «Ντρέπομαι γι' αυτό που έγινε πριν λίγο. Βρίζουν, κάνουν, δεν ξέρω τι άλλο κάνουν. Είναι απαράδεκτο. Για το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες. Δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό δύο ξεκάθαρες κόκκινες κάρτες. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ. Ήμασταν καλύτεροι, ο αντίπαλος μπορεί να είχε κυκλοφορία, αλλά δεν είχε ουσία. Δημιουργήσαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής μου είπε την προτελευταία φορά 'άλλη
φορά, εάν ξαναγίνει κάτι τέτοιο, διακόπτουμε το παιχνίδι, μπαίνουμε μέσα και τελειώνει το παιχνίδι'. Έκανα αυτό που μου είπε ο ίδιος. Τον ρώτησα στα αποδυτήρια και μου είπε 'δεν θα ξαναβγούμε'. Μετά μου είπε 'βγείτε γιατί θα  έχετε -10'».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.