ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού ο Ιάσονας Φωτήλας

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, έκανε γνωστό ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού τον Ιάσωνα Φωτήλα.
fotilas

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Θεοδωράκη.

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

Με τιμή,
Σταύρος Θεοδωράκης

Πρόεδρος της Κ.Ο «Το Ποτάμι»

O ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή "Τρεις στις 13:00" με τους Δημήτρη Κουνιά, Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο,

«Το Ποτάμι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσει αυτόνομα. Αλλά έχει πολλά να προσφέρει, τόσο σε προτάσεις όσο και στα στελέχη του που είναι πολύ αξιόλογα.» Ερωτηθείς δε αν τα όσα καταλογίζει τον οδηγούν στην ανεξαρτητοποίησή του, απάντησε : «Προφανώς και είναι πολύ πιθανό να ανεξαρτητοποιηθώ σύντομα».

Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε απλά ότι το Ποτάμι θα ανακάμψει, έτσι με έναν μαγικό τρόπο» ασκώντας έντονη κριτική. Για τις προτάσεις και τις αποφάσεις του τόνισε ότι «δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανένα, η προσπάθεια μου είναι να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα από όλο το Ποτάμι. Αν το Ποτάμι συνεχίσει να έχει αυτοκτονικές τάσεις, εγώ δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω.»

Αναφερόμενος στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη Νέα Δημοκρατία διευκρίνισε "Καμία προσέγγιση και καμία δωροδοκία από τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης επανειλημμένα έχει αναφερθεί στην ανάγκη διερεύνησης του κόμματος του."

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.