ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επικράτησε του Ηρακλή

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 του Ηρακλή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League και πηγαίνει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό για να μειώσει τη διαφορά στον ένα πόντο από την κορυφή. Με τέρματα των Λέτο και Εμποκού στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του αξιόμαχου Ηρακλή.

Υπόθεση πέντε λεπτών ήταν η αναμέτρηση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης». Οπως και στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο, έτσι και στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα του Ηρακλή και να πετύχει κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης για να ανοίξει το σκορ. Σκόρερ ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έλυσε το γόρδιο δεσμό και έκανε το 1-0, για να έρθει στο 63' ο Εμποκού να διαμορφώσει το 2-0.

Μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ηρακλής ήταν ξεκάθαρο πλέον πως δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι επιθετικός επιδιώκοντας να πετύχει κι ένα τρίτο γκολ. Πάντως, ο Ηρακλής είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει όταν ο Κυνηγόπουλος στο 79' δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Στιλ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπή, Ιβανόφ, Χουχούμη, Ρέις, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Λέτο και Μπεργκ.

Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Περνίς, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.