ΕΛΛΑΔΑ

Θα διεξαχθεί με ταχύτατες διαδικασίες

Έρευνα για τα χημικά στους συνταξιούχους ζήτησε ο Τόσκας

Έρευνα για το περιστατικό με την χρήση χημικών από τα ΜΑΤ εναντίον των συνταξιούχων, στο κέντρο της Αθήνας, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, ο κ. Τόσκας ζήτησε να διεξαχθεί με ταχύτατες διαδικασίες ή έρευνα, η οποία πραγματοποιείται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά περιστατικά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου και αν υπάρχουν.

Στη συνέχεια διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη χρήση χημικών από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η χρήση των χημικών κατά των συνταξιούχων στο Σύνταγμα προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού, ο οποίος ενοχλημένος από το συμβάν τηλεφώνησε στον κ. Τόσκα. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη δίνοντας εντολή να απαγορευθεί από δω και στο εξής η χρήση χημικών σε συγκεντρώσεις και πορείες εργαζομένων και συνταξιούχων

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 18:53 03/10/2016

    Ξέχασα τον μεγάλο τιμονιέρη Τζέφρι.

  2. dimitris 18:51 03/10/2016

    Οι ευθύνες ανήκουν στους Τσιπροκαμένους όπως παλαιότερα ανήκαν στους Σαμαροβενιζέλους όπως στον
    κηφήνα της Ραφήνας όπως στον πολιτικό νάνο τον Κινέζο με τις ελιές στη μούρη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.