ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής στο Σκορπιό: Σκέψη βαθιά και αναλυτική…

Την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό κρύβει η εβδομάδα που μπαίνει και το matrix24 σας ενημερώνει για όλες τις αστρολογικές εξελίξεις!

Κριός

Αν έτσι λίγο αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως σκέφτεσαι με την καρδιά σου, και πως με αυτή την καρδιά παίζεις σκουώς πετώντας τη πάνω σε ένα τσιμεντένιο τοίχο, έχω να σε ενημερώσω πως  επειδή είσαι Κριός και με το πολύ softcore συναίσθημα δεν το «έχεις», το σύμπαν κάνει ωραίες αλχημείες για πάρτη σου. Υπό το φως του Ερμή στο Σκορπιό, ο έρωτας είναι βγαλμένος από τις σελίδες του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» αλλά με σεξ – οκ, σε αυτό το τελευταίο βοηθάει πάρα πολύ και ο κυβερνήτης σου, ο Άρης!

Ταύρος

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μία αίσθηση Βατερλώ στα της επικοινωνίας θα την έχεις, όλα κι όλα (Σ.τ.Μ.: δεν είναι ζαβό το ριζικό σου, ο Ερμής που μπαίνει στο Σκορπιό είναι…). Ό, τι έχει να κάνει με εστία, σπίτι, μάζεμα, ευνοείται. Όμως, δεν πας ούτε βήμα παρακάτω, αν πρώτα δεν κοιτάξεις κατάματα παλιές πληγές. Όχι, δε θεραπεύονται όλες οι πληγές, αλλά αυτές που δε θεραπεύονται είναι οι πιο χρήσιμες: σε κάνουν πιο ανθρώπινο, πιο ευαίσθητο και συντροφικό σε σχέση με τον πόνο του Ανθρώπου σου.

Δίδυμοι

Όχι, στον όλεθρο των οικονομικών σου μη δώσεις σημασία, μάζεψε μόνο λίγο τα χέρια σου να μη σε βρει ο μήνας με δίσκο τσίγκινο Καραγεώργη Σερβίας, «ελεήστε οι Σταθεροί τον Μεταβλητό». Κατά τα άλλα, η επικοινωνία σου πετάει σπίθες και μάλλον βρίσκεσαι στο στοιχείο σου φλερτάροντας και γοητεύοντας τα πλήθη σε εγκληματικό βαθμό. Σωματικά είσαι πιο καλά από ποτέ, καλό αυτό γιατί έχεις και μία σεξουαλικότητα να υποστηρίξεις, όχι μόνο μπλα μπλα, ε; Αν τώρα, αν λέμε, θέλεις και λίγο να εμβαθύνεις με αυτό το τελευταίο πλάσμα που σε έχει ιντριγκάρει και μαγέψει επίσης σε εντελώς εγκληματικό βαθμό, κλείσε το στοματάκι σου και ξεκίνα να ακούς.

Καρκίνος

Η σκέψη είναι χρωματισμένη με συναίσθημα και αγγίζει τα όρια της διαίσθησης. Ναι, η ανάγκη σου να ανήκεις, και η άγρια λαχτάρα σου να προστατέψεις όποιον/α σου ανήκει είναι τόσο έντονη που σχεδόν μπορείς να τη γευτείς. Απέναντί σου όμως, έχεις πάντα έναν παντοδύναμο Πλούτωνα που σου ορίζει δομές και πρέπει. Θα τα σεβαστείς; Αν ναι, πάσο. Αν όχι, σου θυμίζω πως ο τρόπος σου δεν είναι να γκρεμίζεις τα εμπόδια κουτουλώντας, αλλά να τα παρακάμπτεις. Επίσης, το σώμα και οι ηδονές του έχουν την τιμητική τους.

Λέων

Ο Ερμής στο Σκορπιό υποδηλώνει πως έχετε μία έντονη τάση να θεωρείτε ως μόνη αλήθεια τη δική σας συναισθηματική αντίληψη και κατάσταση (Καρκίνος=ξέρω μόνο αυτό που νιώθω), ενώ απέναντι υπάρχει ένας πανίσχυρος Πλούτωνας ο οποίος εννοεί να σας φέρει στην πραγματικότητα με κάθε κόστος. Έχετε όμως και συμμάχους: ο Άρης σας βοηθά να γίνετε διεκδικητικοί, και πιθανόν μία σχέση που ξεκινά ως καθαρά σεξουαλική να καταλήξει πολύ ραγδαία σε συγκατοίκηση.

Παρθένος

Η είσοδος του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στο Σκορπιό, σου θυμίζει πως ίσως έχεις μπροστά σου μία δύσκολη ενηλικίωση που έχεις αναβάλει για καιρό. Καλοί οι φίλοι και η στήριξή τους, αλλά ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλά για την ανάγκη ή την έλευση ενός καταλυτικού έρωτα που θα σε κάνει να ξαναθυμηθείς πώς είναι να ζεις περιμένοντας ένα μήνυμα στο κινητό, ή να σου χτυπούν τα κουδούνια στις 3 το ξημέρωμα.

Ζυγός

Γίνονται  τα οικονομικά σου λίγο τραινάκι του τρόμου, αλλά ποιος Ζυγός προτίμησε ποτέ τα χρήματα από την ηρεμία;  Βέβαια, την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό κάποια θεματάκια καριέρας και κοινωνικής εικόνας θα έχεις να τα αντιμετωπίσεις, πιθανόν και τη γκρίνια του/της συντρόφου σου ότι δεν του/της αφιερώνεις αρκετό χρόνο κι ότι δεν ασχολείσαι μαζί του/της όσο θα ήθελε.

Σκορπιός

Να πάει και να μη γυρίσει  α) ο/η μαμούχαλος/η που σου έφαγε τα καλύτερά σου χρόνια/μέρες/εβδομάδες/νύχτες/πεντάλεπτο.  Β) εκείνο το σιχαμερό συναίσθημα ότι συμμετέχεις μεν στη formula 1 αλλά κάποιος έχει πατήσει το κουμπί της αργής κίνησης ΜΟΝΟ για σένα – όλοι οι άλλοι πάνε κανονικά βολίδα γ) αυτός ο άγραφος εσωτερικός κανόνας ότι δεν μπορείς να σπάσεις το κεφάλι του απέναντι όταν εκείνος πάει γυρεύοντας. Αν είναι όλα πόλεμος; Όχι, αλλά δε μας χαλάει : με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου,  it’s definitely showtime!

Τοξότης

Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό δείχνει ότι έχεις κάποια θέματα σωματικής οικειότητας, επιθυμίας και αφοσίωσης να λύσεις. Ναι, υπάρχει κάποιος/α που θέλεις πιο πολύ κι από την ελευθερία σου, οπότε τι προτίθεσαι να κάνεις για αυτό (εκτός από συγκλονιστικό σεξ); Επίσης, η θέση τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης δεν θα σε βοηθήσει να σβήσεις τη «φωτιά» σου, αν δεν έχεις διάθεση για συναισθήματα βαθιά και σοβαρά.

Αιγόκερως

Ξέρω τι σκέφτεσαι για τον Πλούτωνα. «Μπορεί να μην τον ενεργοποιήσει τίποτα ξανά τον καταραμένο μέχρι να ξεκουμπιστεί από το ζώδιό μου;» Αμ δε. Αυτή πχ την εβδομάδα, η είσοδος και του Ερμή στο Σκορπιό σε εμπλέκει σε μία δίνη, όπου ο/η σύντροφός σου επιδεικνύει μία άκρως υποκειμενική και συναισθηματική συμπεριφορά την οποία όχι μόνο δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, αλλά σου κλονίζει και ολόκληρη τη δομή που προσπαθείς (με το σκληρό τρόπο του Πλούτωνα) να χτίσεις.

Υδροχόος

Αν έχεις κάτι να φτιάξεις στην ερωτική σου ζωή τώρα είναι η στιγμή. Όχι μόνο είναι μία εβδομάδα εξαιρετικά γόνιμη και τυχερή, αλλά σε διέπει και μία αισιοδοξία που δεν την πολυσυνηθίζεις , και γι’ αυτό όποτε σου συμβαίνει σου κάνει πολύ καλό! Άλλωστε, δεν είναι μόνο η ερωτική σου ζωή που χρήζει ρεκτιφιέ: τα θέματα καθημερινής εργασίας και καριέρας είναι επίσης φλέγοντα, και οι εξελίξεις αναμένονται θετικότερες των προσδοκιών σου.

Ιχθείς

Οι ενέργειες της Σκέψης (Ερμής), της Δομής (Κρόνος) και της Ίασης (Χείρωνας) μπορούν να μπουν σε μία τροχιά όπου θα λειτουργήσουν για σένα. Η ανθρωποκεντρική σκέψη που χρωματίζεται από συναίσθημα βοηθά να έχει νόημα η πειθαρχία και η δομή που απαιτείται για να μπορέσεις να σταθείς και να δημιουργήσεις μαζί με έναν άλλο άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.