ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Σουλτς

Φώφη: Το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν βγαίνει

«Tο πρόγραμμα-μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν "βγαίνει" και η κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί σε επικίνδυνα πια αδιέξοδα την ελληνική κοινωνία», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση επιδεινώνεται, η υπερφορολόγηση γονατίζει τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες. Υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή πολιτικής. Με αναδιάρθρωση και απομείωση του δημόσιου χρέους. Με αλλαγή των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%, που δεν μπορεί να επιτευχθούν. Με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους κρίσιμους τομείς».

Αναφερόμενη στο προσφυγικό η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «τα νησιά του Αιγαίου οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση και ο κίνδυνος κοινωνικής διάλυσης είναι ορατός όσο ποτέ. Τα νησιά μας έγιναν αποθήκες ψυχών, οι νησιώτες μας δεν πρέπει να αισθάνονται "δεσμοφύλακες". Υπάρχει ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης, και εφαρμογής του συνόλου των αποφάσεων της ΕΕ».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Καλά αυτή δεν ντρέπεται, εσείς ως ΜΜΕ που σέβεστε τον εαυτό σας γιατί δημοσιεύετε αυτές τις αθλιότητες χωρίς να τις σχολιάζετε, δεν ψήφισε η Φώφη (για όνομα γάτας δεν λέω καλό είναι) όλα τα προηγούμενα μνημόνια? Δεν ψήφισε το καλοκαίρι και με τα δύο χεράκια ναι στο νέο μνημόνιο για να μην βγει η χώρα από το ευρώ, που πιά δεν έχει κανένα ευρώ? ΝΤΡΟΠΗ να πω, κανένας δεν θα ντραπεί, τι να πω, δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί ή μάλλον υπάρχουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να γραφούν στο παρόν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.