ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι προκάλεσε την οργή της κυβερνητικής εκπροσώπου

Γεροβασίλη: Στο κάδρο της πολιτικής αλητείας ο Στ. Θεοδωράκης

Η κριτική που άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στον νεκρό πλέον Γαλαξιάρχη, που εργαζόταν στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου, προκάλεσε την οργή της Όλγας Γεροβασίλη.
gerovasili

«Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες, ήταν υπάλληλος της Γεροβασίλη.

Προσέξτε ατάκες του υπαλλήλου Γεροβασίλη:

-Στη χώρα που 7% ψηφίζει Ποτάμι γιατί είναι έκπληξη ότι η ΧΑ παίρνει 10%. Τηλεσκουπίδια

-Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι άνθρωπος ζει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Θεοδωράκης.

"Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα.

Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του.

Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη." δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας "ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας."

Η απάντηση του Ποταμιού

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.
Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;» αναφέρει το Ποτάμι.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:29 10/10/2016

    Οι Συριζαίοι είναι όλοι ψεύτες, προδότες και καθάρματα.Άς το βουλώσει επιτέλους η Βλαχοβασίλη.Όχι άλλος φασισμός από τους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.