ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι αποκαλύπτει η «L' Equipe»

Γιατί χάλασε η μεταγραφή Νειμάρ στην Παρί

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα L'Equipe, αποκαλύπτει σήμερα την αιτία που ναυάγησε η μεταγραφή του Νειμάρ στην Παρί Σ.Ζ το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πατέρας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με τους παράγοντες της Παρί Σ.Ζ αυτό το καλοκαίρι, για να συζητήσουν τους όρους της μεταγραφής: 35.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές και πληρωμή 45 εκατ. ευρώ στην εφορία, ήταν οι απαιτήσεις. Το συμβόλαιο δεν ήταν πρόβλημα για τους Παριζιάνους, αλλά το έτερο αίτημα ήταν αδιαπραγμάτευτο, μίας και θεωρήθηκε σχεδόν ανήθικο, από την γαλλική ομάδα, που έχει στον πάγκο της πλέον, τον Ουνάι Εμερι. Η L' Equipe σημείωσε ότι υπήρξαν δύο επαφές, μία σε ένα ταξίδι των ανθρώπων της Παρί Σ.Ζ στο Σάο Πάολο κατά το μήνα Απρίλιο και μία ακόμα, στην Ιμπιζα, με τον μάνατζερ του παίκτη Βάγκνερ Ριμπέιρο.

Ο Νειμάρ, που ανανέωσε την περασμένη εβδομάδα με την ομάδα της Βαρκελόνης μέχρι το 2021, επιλέχθηκε από τον γαλλικό σύλλογο, μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ως παίκτης αστέρι της ομάδας. Πάντως ο ιδιοκτήτης της Παρί Σ.Ζ, εμίρης Ταχίμ Αλ Τσανί, ήθελε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά από την πρώτη στιγμή έμαθε από το περιβάλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει από την Βαρκελόνη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.