Neo

Η πραγματική Αριστερά είναι ταυτόσημη με τη Δημοκρατία

Τι σημαίνει Αριστερά θέλησε να θυμίσει στον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, με αφορμή τα όσα ακολούθησαν της απόφασης του ΣτΕ για τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.
skandalidis

Τονίζοντας ότι ο  πρωθυπουργός θεωρεί ότι ‘αποτελεί κάθε λέξη του Συντάγματος’, όπως ο ίδιος έχει πει, ο πρώην υπουργός σημειώνει με νόημα ότι κήρυξε πόλεμο με τη Δικαιοσύνη θυμίζοντας παρωχημένες και ολοκληρωτικές πρακτικές. «Η  πραγματική Αριστερά είναι ταυτόσημη με τη Δημοκρατία», έγραψε, σε έναν ισχυρισμό που κανένας Αριστερός δεν θα μπορούσε να αντικρούσει.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, έβαλε έτσι στο στόχαστρό του τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι μόνο τον Νίκο Παππά, ενώ επιχείρησε να αποδομήσει το νούμερο ένα επιχείρημα της κυβέρνησής του ότι πρόκειται για την ‘πρώτη φορά Αριστερά’. Και ο ‘πόλεμος’ μόλις ξεκίνησε…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Σαν πρωην ψηφοφόρος σου (ποτέ πιά με τέτοιο Πα.Σο.Κ. όπως το κατάντησε ο Βενιζελλος ) κύριε Σκανδαλίδη,
  οφείλω να σου υπενθυμίσω, οτι ο πραγματικός πόλεμος εναντίον της διαπλοκής πήρε σάρκα και οστά, αφ ´ότου ο πρωην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διαμύνησε σε καναλάρχες και εκδότες οτι τα θαλασσοδάνεια πήραν τέλος .
  Τους είπε οταν ανέλαβε την διακυβέρνηση , οτι «η κυβέρνησης δεν ειναι τρπεζα να εγγυάται δανεια και παροχές » και κατόπιν τούυτου εμφανίσθηκαν σαν εχθροί της τότε κυβερνησης ανοιχτά για τα ΔΟΛια συμφέροντα με σημαιοφόρο τον Πρετεντέρη !
  Θυμαστε …..
  Στην συνέχεια και την περίοδο της αλοζονικής σας συμπολίτευσης με τους Ανθρώπους των ΖΑΠΠΕΙΩΝ Σαμαρά και Βενιζέλου ήρθε , όπως πρέπει να θυμάστε, η συζήτησης στην Βουλή γιά το αν θα έπρεπε να αδειοτηθούν τα υπάρχοντα κανάλια όπως γίνονταν
  » προςωρινά » με τα χρέη τους και την δόλια πολιτική υποστήριξη σε όσους «έδιναν τα περισσότερα » σε ανταλλαγές πολιτικής υποστήριξης .
  Ποιος καταψήφισε εκείνη την ρύθμιση ζητόντας να παρθούν οριστικά μέτρα όπως ορίζε το Συνταγμα ;
  Μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου και ο πρωην ΠτΒ Απόστολος Κακλαμάνης.
  Τον κατηγορήσατε και τότε οτι δεν υποστήριξε την πολιτική Βενιζέλου !
  Για μιά ακόμη φορά άστραψε και έλαμψε το μίσος στον μονο άνθρωπο μεχρι τώρα που
  Πολέμηςε την διαφθορά , την πατρακμή , την αδιαφάνεια , την ανισότητα και την αδικία
  γενικά, με νόμους εναντίον των φαινομένων αυτών που μας εφεραν την δυστυχία και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ .
  Δεν ηταν το μνημονιο το πρώτο που έφερε την δυστυχία μας αυτή και όσες αλλες θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν ξεβράκωτους και ανήμπορους να αντιδράσουμε σωστά .
  Ναί μεν ο Πολύδωρας δεν θα περάσει τώρα , αλλά μην ξεχνάς κ. Σκανδαλίδη οτι πέρασε ο Πάκης Παυλόπουλος και έγινε ΠτΔ σαν ο εναπομένων σωματοφύλακας των φαύλων Πολιτικών του Καραμανλή.
  Φυσικά ειναι και ο Τσίπρας , ο Παππάς , ο Πολάκης , η Γεροβασίλη , ο Δρίτσας που καλείψει τους δολοφόνους του Ταχύπλοου της Αιγινας , εδώ και εξακολουθούν να το παίζουν ψάλτες του καραμανλοσουβλακοφάγου δράπέτη της Ραφήνας

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.