ΕΛΛΑΔΑ

Η επιστολή της στην ΕΛΑΣ

Η Τσατάνη είχε προειδοποιήσει πως είναι στόχος τρομοκρατών

Η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη είχε ζητήσει με επιστολή της στην ΕΛΑΣ την ανάκληση της απόφασης για την απόσυρση των φρουρών της.
tsa-b

Η επιστολή φέρει ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ ανάμεσα στους λόγους του αιτήματός της αναφέρει και ότι κινδυνεύει να γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.

Μεταξύ άλλων, η κ. Τσατάνη σημείωνε στην επιστολή της:

«Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου» υποστήριζε στην ένσταση που κατέθεσε η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη.

«Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς», υπογραμμίζονταν ακόμη στην επιστολή της εισαγγελέως.

1

2

Πάντως εντύπωση προκαλεί η πληροφορία πως η κ. Τσατάνη δεν είχε δηλώσει τη συγκεκριμένη διεύθυνση ως τόπο κατοικίας, ενώ είχε προειδοποιήσει πως δέχεται απειλές αλλά, όπως καταγγέλλει, η αστυνομική της προστασία είχε μειωθεί τον τελευταίο καιρό.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.