ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απρόσμενη ήττα

Η Ξάνθη σόκαρε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Ήττα-σοκ για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, 2-1 από την αξιόμαχη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ήττα-σοκ από την Ξάνθη στο γήπεδό του για την 7η αγωνιστική της Super League και απώλεσε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αρνητικός πρωταγωνιστικής του 2-1 ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού, Λουκ Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το απίστευτης έμπνευσης γκολ του Ντε Λούκας, ο οποίος με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Ξάνθης.

Οι «πράσινοι» του Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησαν να αντιδράσουν και βρήκαν απάντηση το δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό όταν ο Λέτο, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή, ισοφάρισε με σουτ. Η Ξάνθη, όμως, δεν το έβαλε κάτω και στο 66' έφτασε στο 2-1 με εξαιρετικό σουτ του Βασιλακάκη, στο οποίο φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η άμυνα της Ξάνθης λειτούργησε υποδειγματικά με αποτέλεσμα το 1-2 να γράψει την ιστορία της αναμέτρησης στη Λεωφόρο και τους Ακρίτες να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Σάμπα, Μολέντο, Μέστο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ (69’ Μ’ Μποκού), Γουακάσο (46’Λέτο), Μπεργκ.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας, Γιούνες, Σολτάνι (67’ Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (54’ Νιέτο), Βασιλακάκη, Φλίσκα, Λισγάρα, Καμαρά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.