ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Τσακαλώτου-θεσμών

ΥΠΟΙΚ: «Δεν θα δεχθούμε μείωση του αφορολόγητου»

Στα δημοσιονομικά επικεντρώνονται οι συζητήσεις που έχουν αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Ο καθένας μπορεί να φέρνει στο τραπέζι όποιο θέμα θέλει, δεν σημαίνει όμως ότι γίνεται και αποδεκτό. Για μας, το θέμα του αφορολόγητου έχει κλείσει, δεν το επαναφέρουμε, δεν θα δεχθούμε μείωση του αφορολόγητου» τόνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών προσερχόμενος στη προγραμματισμένη πρωινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των Θεσμών για τα δημοσιονομικά.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τη δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσουν τον Νοέμβριο ή στις αρχές Δεκεμβρίου εντός του χρονοδιαγράμματος βάσει του οποίου κινείται η κυβέρνηση.

Στην ατζέντα των σημερινών συνομιλιών (12:00- 13:00) περιλαμβάνονται και θέματα της κοινωνικής πρόνοιας με τη συμμετοχή του κ. Χουλιαράκη και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 12:35 24/10/2016

    ΚΡΕΤΙΝΕ καρεκλοθήρα , να ΜΗΝ δεχτείς μείωση αφορολόγητου όταν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ πως αυτός που δηλώνει 5.000 ή 10.000/έτος , ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ τόσα και ΟΧΙ 20-30-50-100.000 !!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα σηκώνουν ΟΛΗ την ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΑΧ 2 εκατομμύρια Φορολογουμένων . Πέρα από Στρατηγικούς κακοπληρωτές υπάρχουν πρωτίστως ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΆΔΕΣ .
    Τα διπλανά μας μικρο-μεσαίο λαμόγια που ΤΑΧΑ έχουν κηρύξει φοροδιαφυγικό ΑντιΕξουσιαστικό Ανένδοτο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .
    Ας αφήσουμε τους φοροαπαλλαγμένους , με το στανιό ΟΓΑ-ΔΕΣ και τους Καραβάδες που έγλυφε πατόκορφα στην εκδήλωσή τους , ο Τσε-ΕθνοΠροδότης Τσίπρας .
    ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΔΕΊΞΕΏΝ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.