ΚΟΣΜΟΣ

Έδωσε μάχη με τον φύλακα

Εισβολή ενόπλου και πυροβολισμοί στο σπίτι της Μιράντα Κερ

Ένας άνδρας που διέρρηξε την κατοικία στο Μάλιμπου, στην Καλιφόνια, του μανεκέν από την Αυστραλία Μιράντα Κερ τραυματίστηκε από σφαίρα και ένας φρουρός ασφαλείας τραυματίστηκε με μαχαίρι, ανακοίνωσε η αστυνομία και τοπικά ΜΜΕ.
miranda-kerr

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες περιέγραψε τα γεγονότα, που συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί, την ώρα που κανείς δεν βρισκόταν στην κατοικία, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη της.

Όμως τα ΜΜΕ ανακάλυψαν, από τη διεύθυνση που δόθηκε για την κατοικία που βρίσκεται στη συνοικία των σταρ, πως ανήκει στο τοπ μόντελ Μιράντα Κερ, 33 ετών.

Η Κερ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ το 2010 και το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί το επόμενο έτος προτού ανακοινώσει τον χωρισμό του τρία χρόνια αργότερα.

Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες έγινε γνωστό ότι έλαβαν ένα επείγον τηλεφώνημα να μεταβούν γρήγορα στην κατοικία στο Μάλιμπου, όπου "προσδιόρισαν ότι ένας φρουρός ασφαλείας είχε εμπλακεί σε μάχη με έναν διαρρήκτη" που είχε εισέλθει στην κατοικία.

Ο τελευταίος μαχαίρωσε τον φρουρό ο οποίος "πυροβόλησε προς τον εισβολέα". Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com, που ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωή των διασημοτήτων, ο εισβολέας πήδηξε πάνω από έναν φράχτη και ο φρουρός πυροβόλησε προς το μέρος του "πολλές φορές".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.