ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παρουσία Βενιζέλου»

Καμμένος: «Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά»

Αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος.
ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Π ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ EDA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης- Εκκλησίας, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο και τόνισε, ότι και οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σημείωσε εξάλλου ότι στον ίδιο χρεώνουν επιχειρηματίες που έχουν ειδική σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας, αποκάλυψε στο Πρακτορείο, ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. 'Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

12 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο κ Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος.
  ====================================
  Ο κ. Καμμένος, έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS και μάλιστα, δύο φορές.

  Έχει καταδικαστεί ως υβριστής και συκοφάντης.

  Παρά ταύτα, και κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Βουλή, επανέφερε την υπόθεση των CDS.

  Κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ” επάγγελμα να ασχημονεί.

  Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος.

  Στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία.

  Όμως, είναι εταίρος και υπουργός της Κυβέρνησης.

  Ο κ. Τσίπρας, θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη;

  Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της «πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς»;

  Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;

  Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε «να επιστρέψει στο σπίτι του», δηλαδή στη ΝΔ, όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;

  Κι όλα αυτά, εν μέσω μίας σημαντικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας και εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου για τη χώρα που απαιτεί αλήθειες, ήθος και συναινέσεις.

  Ντροπή.
  • Η ανανδρία είναι χειρότερη και από την κακοήθεια
  • Η συκοφαντία είναι η εκδίκηση των ανάνδρων Τζόνσον
  • Η υποκρισία είναι η δύναμη των ανάνδρων
  • Οι ύβρεις είναι το ασφαλές καταφύγιο των ανάνδρων Κόλτον
  • Το ψέμα είναι ανανδρία Καζαντζάκης Ν.

  • ΑΓΩΓΕΣ -ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
   ===========================
   1.**Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
   ============================
   Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
   Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
   Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του.
   100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ –ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
   Καταπέλτης κατά Καμμένου είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση των CDS.Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει «ψευδείς και συκοφαντικούς» στους ισχυρισμούς του πρόεδρου των ΑΝΕΛ και τότε βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου για τα περίφημα CDS και την εμπλοκή σε αυτή την «κερδοσκοπική διαδικασία προσώπων που παραπέμπουν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τον αδελφό του Ανδρίκο».
   Παράλληλα, καταδικάζει τον Πάνο Καμμένο σε αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη που προκάλεσε στην εταιρία, ισχυριζόμενος πως αυτή αγόρασε τα «γυμνά» ασφάλιστρα δανειστικού κινδύνου (CDS) με βάση αναφοράς τα ελληνικά ομόλογα που πούλησε στο τέλος του 2009 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
   Σύμφωνα με την απόφαση – καταπέλτη οι ισχυρισμοί του εναγόμενου δεν αποδείχτηκαν αληθείς αλλά ψευδείς, καθώς ο εναγόμενος δεν ανταποκρίθηκε στο βάρος των αποδείξεων. Δεν προσκόμισε ουδεμία συναλλαγή της ενάγουσας σε CDS επί ελληνικών ομολόγων και ουδένα κωδικό αυτής στον διεθνή οργανισμό ISDA, κάτι που αποδεικνύει το ψευδές των καταγγελιών.
   Οι δικαστές έκριναν επίσης, πως κάθε φορά που ο κ. Καμμένος θα επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που κρίθηκαν συκοφαντικοί θα πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ και του επιδίκασαν τα δικαστικά έξοδα 12.500 ευρώ.
   2.**Καταδίκη 30. 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
   =====================================
   για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Α.Παπανδρέου.
   Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.
   3. *Καταδίκη 10. 000 ευρώ στον Καμμένο
   Ταξίαρχος παίρνει αναδρομικά από τον Καμμένο! Κέρδισε αγωγή εναντίον του.17.10.2014
   “Μαϊμού εκπρόσωπο Τύπου του NATO”, είχε αποκαλέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον Παναγιώτη Θεοδωρακίδη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Ταξίαρχος ε.α είχε θεωρήσει συκοφαντικά τα όσα είπε ο κ. Καμμένος και είχε προσφύγει με αγωγή στα δικαστήρια.
   Ο κ. Θεοδωρακίδης είχε δικαιωθεί πρωτόδικα και πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η έφεση που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Η απόφαση ήταν πάλι υπέρ του Ταξίαρχου. Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Καμμένος πρέπει να του πληρώσει 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Άρα ο Θεοδωρακίδης πήρε …αναδρομικά από τους ΑΝΕΛ!

   *4. Καταδίκη συκοφάντη ΚαΜένου και πληρώνει 40.000 Ε στο Βορίδη.
   Έλα Πανάρα βγάλε ανακοίνωση να λες στα γίδια ότι κέρδισες!

   Ως συκοφαντικές έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου κατά του Μάκη Βορίδη για σχέση με μίζες σε προμήθεια υποβρυχίων.

   Το 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Μάκης Βορίδης, όπως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ (Αδ. Γεωργιάδης, Κ. Πλεύρης) έχουν σχέση με την υπόθεση των μιζών για τα υποβρύχια και ότι πίεζαν τους Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Βαγγέλη Μεϊμαράκη μέσω των ερωτήσεών τους στη Βουλή.

   Ο Μάκης Βορίδης προσέφυγε με αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου και σήμερα, Παρασκευή, το δικαστήριο απεφάνθη ότι οι καταγγελίες Καμμένου ήταν ψευδείς εν γνώσει του. Επιδίκασε μάλιστα και 40.000 ευρώ ως αποζημίωση υπέρ του Μ. Βορίδη.
   *5.Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
   ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ «ΑΝΤΡΙΚΟΣ» ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένο! Πάλι θα τρέχει στα δικαστήρια να τα μπαλώνει
   Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

   Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.
   Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
   «Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο» τόνισε.
   Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί την Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».

   *6. Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένος!
   Αγωγή 10 εκ ευρώ κατέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Πάνο Καμμένο
   Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα της Βουλής κατέθεσε αγωγή εναντίον του η οποία ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ.

   Αναλυτικά η ανακοίνωση …….

   Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
   Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά…….

   για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
   Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.
   Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.
   Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…

 2. Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ;

  Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο… βασίλειο της Δανιμαρκίας. Την ώρα που έχει φουντώσει η πολιτική κόντρα με αφορμή το φιάσκο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. με την διάταξη για τις offshore των πολιτικών που παραλίγο να «περάσει» από την Βουλή, την ίδια ακριβώς περίοδο αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας εταιρείας στον Παναμά, της PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A., που ανήκει στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου.
  Αλήθεια ο κ. υπουργός Εθνικής Άμυνας μήπως μπορεί να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό τι ακριβώς είναι αυτή η εταιρεία στον Παναμά;
  Προφανώς μιλάμε για offshore εταιρεία ή μήπως όχι;
  Ψάχνοντας, βρήκαμε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

  Η συγκεκριμένη υπεράκτια εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Αυγούστου του 1966 με κεφάλαιο PAB 2.000 (EUR 1,700 / PAB=BALBOA Παναμέζικο νόμισμα) από τον μακαρίτη τον πατέρα του Πάνου Καμμένο, Ηλία και την μητέρα του Πολύτιμη Καμμένου το γένος Δερματά.

  Προσέξτε όμως τι ακολουθεί:
  =========================
  Όπως καταγγέλει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ κ. Μανώλης Χατζησάββας ο οποίος αναζήτησε τα αρχεία της εταιρείας στο Μητρώο εταιρειών του Παναμά, στις 9 Μαϊου του 2016, εκτός από τον ίδιο (τον πρωην πράκτορα), άλλα τέσσερα άτομα «επισκέφτηκαν» τον ιστότοπο του Παναμέζικου Μητρώου από διαφορετικά μέρη της γης!!!
  Αλήθεια, τι αναζητούσαν;
  Όπως μπορείτε να δείτε ο κ. Χατζησάββας μπήκε στο μητρώο των εταιρειών στις 9 Μαΐου.

  Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης.
  ================================
  Τα reports για την συγκεκριμένη offshore αναζήτησαν άλλα 4 άτομα: 2 από Ελλάδα, 1 άτομο από Ολλανδία και 1 από τις ΗΠΑ!
  Όπως μπορείτε να δείτε οι αναζητήσεις για τα στοιχεία της εταιρείας έγιναν στις 26 Μαρτίου, στις 19 Απριλίου και στις 3 Μαΐου του 2016!

  Πείτε μας τώρα κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας:
  ======================================
  • Τι σχέσεις έχετε με αυτή την offshore;
  • Ποιες ειναι οι δραστηριότητες αυτής της εταιρείας;
  • Και βεβαίως, αν έχετε κάποια γνώση ποιοι αναζητούσαν τα αρχεία της εταιρείας της παραπάνω εταιρείας με το όνομα PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A.

  Προς θεού όμως, μην αρχίσετε τις αστείες δικαιολογίες
  =======================================
  και τις γνωστές απειλές, όπως κάνατε μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις εταιρείες της 1 λίρας στην Αγγλία.

  1.Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera SA
  http://www.newsbomb.gr/…/offshore-kyrie-kammene-xerete-kati-gia-tin-pakel-compania-n...
  1 Ιουν 2016 – Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ; … εταιρείας με το όνομα PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A..
  2.Που ρίχνει κυβερνήσεις !!!«PAKEL COMPANIA NAVIERA SA – K-News
  http://www.kapa-news.gr/2016/05/pakel-compania-naviera-sa-offshore.html
  11 Μαΐ 2016 – Που ρίχνει κυβερνήσεις !!!«PAKEL COMPANIA NAVIERA S.A.» ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η OFFSHORE !!!!!! Kapa News Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Δεν …
  3.PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A. :: OpenCorporates
  https://opencorporates.com/companies/pa/91717
  Μετάφραση αυτής της σελίδας
  27 Ιουλ 2016 – Free and open company data on Panama company PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A. (company number 91717), PROVINCIA PANAMÁ.
  4.« PAKEL COMPANIA NAVIERA S.A. » | Διά-Κόσμος Ἑλλάς
  dia-kosmos.blogspot.com/2016/05/pakel-compania-naviera-sa.html?view=flipcard
  20 Μαΐ 2016 – PAKEL COMPANIA NAVIERA S.A. ». https://www.scribd.com/doc • Από Πότε Κλέβουν Την Ελλάδα Οι ΚΑΜΜΕΝΟΙ; by ANTI300 …
  5.PAKEL COMPANIA NAVIERA S. A. | «Οι φοβερές σημαίες …
  https://galanoleykoblog.wordpress.com/tag/pakel-compania-naviera-s-a/
  2 Ιουν 2016 – Δημοσιεύσεις στην κατηγορία PAKEL COMPANIA NAVIERA S. A. από galanos1936.
  6.Διά-Κόσμος Ἑλλάς: « PAKEL COMPANIA NAVIERA S.A. »
  https://dia-kosmos.blogspot.com/2016/05/pakel-compania-naviera-sa.html
  20 Μαΐ 2016 – PAKEL COMPANIA NAVIERA S.A. ». https://www.scribd.com/doc • Από Πότε Κλέβουν Την Ελλάδα Οι ΚΑΜΜΕΝΟΙ; by ANTI300 …
  7.Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera SA
  http://www.inewsgr.com/…/offshore-kyrie-kammene-xerete-kati-gia-tin-pakel-compania-na...
  1 Ιουν 2016 – Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera S.A. ; – Offshore: kyrie kammene xerete kati gia tin Pakel Compania …
  8.Offshore: Κύριε Καμμένε ξέρετε κάτι για την Pakel Compania Naviera SA
  http://www.olatanea.gr/offshore-kirie-kammene-xerete-kati-gia-tin-pakel-compania-naviera...
  1 Ιουν 2016 – Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο… βασίλειο της Δανιμαρκίας. Την ώρα που έχει φουντώσει η πολιτική κόντρα με αφορμή το φιάσκο της…
  9.Τα… μεγάλα «δημοσιογραφικά» sites, τώρα ανακάλυψαν το σκάνδαλο …
  attikanea.blogspot.com › … › ΠΟΛΙΤΙΚΗ › ΠΡΩΤΑ

 3. ΝΜan. 12:45 06/10/2016

  ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ 2006 ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???

  ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΤΑΚΗ?

  {{Ο υπουργός Δικαιοσύνης δέχτηκε τότε απίστευτες πιέσεις από δικαστές να μην προχωρήσει η κάθαρση, γιατί έπληττε το κύρος του κλάδου.
  «Σε λίγο δε θα μπορούμε να πάμε στο περίπτερο ούτε για τσίχλες», εξομολογήθηκε απογοητευμένος στον Παπαληγούρα ανώτατος δικαστής.
  «Αν δεν πάει η κάθαρση μέχρι τέλους, σε λίγο οι πολίτες θα σας πιάνουν τα … οπίσθια, αγαπητέ μου !» του απάντησε λίγο απότομα ο Κορίνθιος, όπως
  μόνο εκείνος ήξερε }}
  Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, με τίτλο «Καραμανλής : Off the record».
  Στο βιβλίο ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει ένα χρονικό της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή μέσα από τις προσωπικές του σημειώσεις από τις συναντήσεις που είχε κατά καιρούς τόσο με τον ίδιο τον Καραμανλή όσο και με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του.
  Από το βιβλίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και περιστατικά με τον Αναστάση Παπαληγούρα που διετέλεσε υπουργός σε δύο μάλιστα υπουργεία και θεωρείτο εκ των στενών και έμπιστων συνεργατών του Καραμανλή.
  Ωστόσο, ο συγγραφέας κάνει ιδιαίτερη μνεία στη θητεία του Παπαληγούρα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και περιγράφει ένα περιστατικό με τον πρώην υπουργό την εποχή που είχε ξεκινήσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στο παραδικαστικό κύκλωμα που για πολλά χρόνια βασάνιζε την ελληνική δικαιοσύνη.

 4. » ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»?

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?

  ΟΙ ‘’ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ’’ : ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ .
  ================================================
  Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS

  Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
  Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

  Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

  Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

  Α:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ
  ========================================
  Β:ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ..???????????

  Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

  *Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.

  * Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς
  υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».

  *Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».

  Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
  =============================================
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  http://www.enikos.gr/my-blog/43845,APOKLEISTIKO-H-epistolh-Kammenoy.html

  Γ. ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
  ========================================
  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:

  Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
  Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα. Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
  (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 16/06/2005).
  Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?

  1. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
  ==================================================
  ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
  Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

  2. Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος
  ==============================================
  του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες
  ————————————————————————————————————————–
  σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που ***δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος
  *** ==============================
  εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις
  —————————————————————————————————-
  και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να
  —————————————————-
  τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.

  3. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
  ========================================================
  3. Γεράσιμος Γιακουμάτος.
  ======================

  Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
  Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β” Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
  ———————————–
  «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
  ——————————————————————
  Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα
  —————————————————————————————-
  καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

  4. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
  ========================================================
  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  Προφανώς αποπειρώνται να συσχετίσουν πρώην στελέχη του Πάνου Καμμένου με τον συλληφθέντα “αγιορείτη μοναχό” που κρυβόταν στο Άγιο όρος και έκανε τον κοσμοκαλόγερο.
  Ποιος είναι ο Κιούσης;

  Διαβάζουμε από ρεπορταζ του διαδικτύου:
  ================================
  Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους.

  Ο Κωνσταντίνος Κιούσης
  τα τελευταία οκτώ χρόνια επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη, για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή.

  Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος,
  ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από από το 1995 έως το 2002.

  5. ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ? ’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?
  =================================================
  Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
  Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
  Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
  Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
  Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία C*** Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
  Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
  Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικον. χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά.

  6. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ????
  —————————————————–
  ΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;; (!!)
  =======================================
  Απ’ό,τι φαίνεται, δεν φτάνει μόνο που ο καμένος Καμμένος πήρε πίσω στη δίκη όλες τις αθλιότητες που είχε εκτοξεύσει ενάντια στον Α. Παπανδρέου, έχει προκύψει μείζον θέμα και με τον μάρτυρα που παρουσιάστηκε για να υπερασπιστεί τον Καμμένο.

  Μείζον θέμα.
  Έγραψε χθες ο Γ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ
  ————————————————————–
  ΝΕΑ»: http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4785537
  «ΚΑΙ ΜΙΑ και το έφερε η κουβέντα, αυτός που κατέθεσε ως μάρτυρας του προέδρου Πάνου στη δίκη με τον Αντρίκο Παπανδρέου και ονομάζεται Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου, γεννηθείς το 1963 στην Αθήνα, έναν Κυριάκο Τόμπρα που ο πρόεδρος Πάνος τον έχει οικονομικό σύμβουλο και ένα φεγγάρι και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού τι τον έχει ακριβώς;

  ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους» όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.

  7. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ????
  ———————————————————-
  ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
  ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους» όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.
  – Ποιος σας έφερε εδώ; Φίλος, γνωστός; ρώτησε πάλι ο πρόεδρος.

  – Μόνος μου ήρθα, απάντησε ο μάρτυρας.

  – Και πώς ξέρατε ότι σήμερα αυτή την ώρα εκδικάζεται η υπόθεση; ξαναρώτησε ο πρόεδρος.

  – Μα το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν η απάντηση.

  ΤΟ ΟΠΟΙΟ σημαίνει ότι αν είναι το ίδιο πρόσωπο (η πηγή μου δηλώνει ότι ΕΙΝΑΙ!), κινδυνεύει να πέσει φωτιά να τον κάψει (αφού ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ότι δεν τον ξέρει τον πρόεδρο Πάνο). Δευτερευόντως, λέω εγώ, έχει υποπέσει στο αδίκημα της ψευδορκίας. Ε, κύριε εισαγγελέα μου;»

 5. Ο ΠΑΚΗΣ ‘’ΣΩΖΕΙ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΟ?
  ============================
  Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου

  συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

  Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ’τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) .

  Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να
  ===========================================================================
  επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων
  ============================================================================
  πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας.
  ————————————————–

  Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή
  ==============================================================================
  του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου
  =========================================

  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
  =====================
  «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
  ======================================
  Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης… Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=18684950

 6. ΝΒ 11:24 06/10/2016

  Αποκαλύψεις-βόμβα στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου
  =================================================
  Βαριά σκιά πάνω από το Μαξίμου, καθώς από τις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ του Π. Βλαστού – του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της συμμορίας των απαγωγέων του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου – με τους συγκατηγορουμένούς του προκύπτει εμπλοκή πολιτικών προσώπων, δικηγόρων, εισαγγελικών λειτουργών και αστυνομικών σε θέσεις – κλειδιά.
  Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Βλαστός αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στη σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη, στον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Καμμένο και στον επιχειρηματία πρώην εκδότη Χρήστο Καλογρίτσα.
  ====================================================
  Σε μια από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που έχουν έλθει στη δημοσιότητα, η σύζυγος του Π. Βλαστού συνομιλεί με τον διευθυντή των φυλακών Μιχάλη Κυριακάκη για τη μεταγωγή του και εκείνος επικαλείται για την υπόθεση την εμπλοκή της συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκη.

  O αναπληρωτής υπουργός εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (8/7) την εξής ανακοίνωση: «Σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στην από 27-05-2009 συνομιλία μεταξύ Μιχάλη Κυριακάκη Δ/ντη φυλακών Αγιάς Χανίων και Χήρας Ιωάννας του Σπυρίδωνα διευκρινίζεται ότι πράγματι ο Μιχάλης Κυριακάκης μετέφερε την παράκλησή του στη σύζυγό μου, που εργάζεται ως μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο μου, να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης τελειόφοιτου σπουδαστή της Σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΜΑ) στα Χανιά. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ερμηνείας δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

  Στην εικόνα προστέθηκε η γραμματέας του υφυπουργού Υγείας, Μ. Σαλμά και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004, Μαρία Σωτηρίου, που παραιτήθηκε χθες και διατηρούσε σχέσεις με το Γ. Τρομπούκη, στον οποίο αποδίδεται προσπάθεια ξεπλύματος μέρους των λύτρων της συμμορίας.

  Ο ίδιος ο Τρομπούκης σε συνομιλία του με τον Γ. Βλαστό εμπλέκει και τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Π. Καμένο. Ο κ. Καμμένος, από την πλευρά του, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το όνομά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση μεταγωγής του Βλαστού σε άλλη φυλακή, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
  ===============================================
  «Αφού αναφέρεστε σε όσα λένε στην τηλεφωνική τους συνομιλία ο Βλαστός και ο
  ============================================================
  Τρομπούκης για το όνομά μου, γιατί δεν λέτε τίποτε για την εμπλοκή του ονόματος του Βαρδινογιάννη στην
  ——————————————————————————————————————————————
  ίδια συνομιλία;» διερωτήθηκε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων
  ————————————————————————————————————————————–
  του MEGA, προσθέτοντας ότι απ” όσα διάβασε στην συνομιλία του Βλαστού με τον Τρομπούκη, «ο κ.
  ————————————————————————————————————————————–
  Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή για τη δολοφονία μπράβου της νύχτας».
  ———————————————————————————————————

 7. ΝΜan. 11:17 06/10/2016

  Συκοφαντείς σε ψηφίζει ο σοφός λαός, πληρώνεις 30 χιλιάρικα, καθάρισες
  =========================================================
  Ο Πάνος Καμμένος μετατράπηκε από απλός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ηγέτη κόμματος που θα τα βάλει με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων υποστηρίζοντας για μήνες ότι θα ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου και συγκεκριμένα την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε αθέμιτες αγοροπωλησίες CDS.

  Σήμερα, η Δικαιοσύνη καταδίκασε πρωτόδικα τον κ. Καμμένο για εξύβριση, δικαιώνοντας απολύτως τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα όμως είναι αργά. Ο «αδιάφθορος» Πάνος έχει…

  …ήδη προλάβει να λάβει 671.000 ψήφους στις εκλογές του Μαϊου κι άλλες 462.406 στις εκλογές του Ιουνίου.

  Συνειδήσεις σπιλώθηκαν, άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, στο Σύνταγμα στήθηκαν κρεμάλες και τώρα που όλα αποδείχθηκαν μπούρδες, ο Καμμένος είναι ο μόνος νικητής, θα πληρώσει για όλο αυτό επικοινωνιακό show που έστησε μόλις 30.000 ευρώ. Ψίχουλα, με 4-5 βουλευτικά μηνιάτικα πατσίζει.

  Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε, αλλά το κορόιδο είσαι εσύ.
  If you’re playing a poker game and you look around the table and and can’t tell who the sucker is, it’s you. -Paul Newman

 8. ΠΙΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

  1. Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
  Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.

  . Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».

  3. Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».
  Στους ΑΝΕΛ φάνηκε τότε ότι είχαν πλήρη άγνοια για τις προτάσεις Καμμένου και ο ίδιος προσπάθησε να οχυρωθεί πίσω από ακόμη μία θεωρία συνωμοσίας, ενώ ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική απείλησε με προσφυγή στα δικαστήρια και την Προεδρία της Δημοκρατίας

  4.Πάγκαλος: «Έκοψα» τον Καμμένο από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το ‘90
  ====================================================
  Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1990 ήθελε να είναι ο Πάνος Καμμένος όπως αποκάλυψε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αλλά «δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος». Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην υπουργό, ήταν εκείνος που έβαλε φρένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
  Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος» τόνισε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

 9. ΝΒ 11:10 06/10/2016

  Συριζαίος ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ!
  Κάναμε υπουργό της αριστεράς, τον αρχιφασίστα ?
  ===========================================

  *Η μεγαλύτερη πολιτική βρωμιά και απάτη του,
  ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!
  *Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.
  Για σκεφτείτε θράσος !!!!!

  Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  http://www.enikos.gr/my-blog/43845,APOKLEISTIKO-H-epistolh-Kammenoy.html

  *Μετά την ‘’επιτυχή’’ ταύτιση του Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη, λογικά θα έπρεπε να αυτοκαθαιρείται πλέον της πολιτικής και να ασχοληθεί ειδικά με την κτηνοτροφία των βοοειδών.
  Τρείς καταδίκες και χρηματικές ποινές για συκοφαντία έχει ο άθλιος φοροφυγάς στη πλάτη του.
  Κρίμα τη ΧΑΜΕΝΗ ψήφο μου.
  Γιώργο συγνώμη που σε αδίκησα .

 10. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;

  Αγράμματος και αιθεροβάμων.
  Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν «όλοι» ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο «αντιτρομοκράτης » σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
  Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

  Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
  ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε «φωτοτυπία » του SUPER MAN;
  Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

 11. IBAN 10:56 06/10/2016

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:

  ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ

  Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!

  [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»]]

  Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
  Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους «Ανεξάρτητους» να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
  Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις… με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
  Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
  Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

  ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!

  ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.