Neo

«Καμπανάκια» Βούτση για… «συμπτώματα εξουσίας»

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα μεγάλη εσωκομματική κινητικότητα ενόψει του Συνεδρίου, καθώς αρκετά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της γενιάς του Βούτση (Νίκος Φίλης, Πάνος Σκουρλέτης κ.α.) κινούνται αυτόνομα από τους λοιπούς «προεδρικούς» του Νίκου Παππά.
voutsis_382144642

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του προσυνεδριακού διαλόγου, ο Πρόεδρος της Βουλής έστειλε μερικά μηνύματα για… φαινόμενα που πρέπει να προσεχθούν, με άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή». «Η διαδικασία αυτή (σ.σ. το Συνέδριο) πρέπει να αγγίξει και την κριτική αποτίμηση πρακτικών και νοοτροπιών που εμφανίζονται –έστω και πολύ περιορισμένα προσώρας- ως διαχρονικά συμπτώματα των δομών διακυβέρνησης και εξουσίας», γράφει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής και συνεχίζει: «Πελατειακά συστήματα, αποστασιοποίηση από την κοινωνία που αγωνιά και προβληματίζεται, συμπεριφορές προσωπικής στρατηγικής και αλαζονείας, έλλειψης συντονισμού και αδυναμία διαμόρφωσης σχέσεων συνεργασίας μέσα στην κοινή προσπάθεια πρέπει να εκλείψουν απολύτως», τονίζει ο Νίκος Βούτσης.

Άραγε για… ποιον χτυπάει η καμπάνα;

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ?

  Τα στελέχη που κάθονται σήμερα στις καρέκλες της εξουσίας και δεν τα ήξερε ούτε η θεία τους έγιναν γνωστοί στο λαό και ψηφίστηκαν χάρη στις άπειρες ώρες παρέλασής τους στα κανάλια, επειδή ο λόγος τους ήταν οξύς εναντίον όσων υπέφεραν οι πολίτες από τις πολιτικές των τότε κυβερνήσεων κι αυτό έφερνε νούμερα στις εκπομπές.

  Τα παιδάκια που κάθονται στις καρέκλες της εξουσίας σήμερα ήταν από χρόνια στα τηλέφωνα με τις κορυφές των μίντια, χαϊδεύοντας τα αυτιά τους για να εξασφαλίσουν παραπέρα ευνοϊκή μεταχείριση στα δελτία τους. Πολύ πριν αρχίσουν τις επαφές με γάτες Ιμαλαϊων, εφοπλιστές και εργολάβους δημοσίων έργων, όλους καναλάρχες κατά διαβολική σύμπτωση, για να έχουν την εύνοιά τους στην πορεία τους προς την εξουσία.

  Όπως, κατά διαβολική σύμπτωση, ο ένας από αυτούς, ο κ Φώτης Μπόμπολας, έχει μετατρέψει την εφημερίδα «Έθνος» και τις άλλες εκδόσεις του σε μια καθαρή φιλοκυβερνητική περιοχή, εδώ και μήνες. Κατά διαβολική σύμπτωση μάλιστα σαν ένας από τους τρείς μεγαλομετόχους του MEGA έχει μπλοκάρει με την αρνητική στάση του την παραπέρα ζωή του καναλιού. Κατά σύμπτωση και ανεξήγητα!

  Κατά σύμπτωση, το συγκρότημα ενός παλιού εκδότη, που φουντάρησε το κανάλι του αφήνοντας απλήρωτους ένα σωρό εργαζόμενους, εξαφανίστηκε, αλλά ο γιός του εμφανίζεται μεγαλομέτοχος με κεφάλαια σε αληθινό συγκρότημα ραδιοφώνου και εφημερίδων και τηλεοπτικών εκπομπών, που εδώ και χρόνια ξεπλένει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ Καμμένο κατ εξακολούθηση.

  Κατά σύμπτωση, ο κ Κοντομηνάς στήριζε διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, όπως όλοι έβλεπαν εξώφθαλμα και όπως ο ίδιος ομολογούσε ανοιχτά στα ραδιόφωνα «γιατί τα παιδιά ήταν νέα».

  Κατά σύμπτωση το κανάλι «Ε» ήταν προκλητικά φιλοκυβερνητικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μέχρι πρόσφατα με όλο το πάνελ να πυροβολεί καθέναν που τολμούσε να εκφράσει αντίθετη άποψη.

  Κατά διαβολική σύμπτωση οι ζάπλουτες οικογένειες Βαρδινογιάννη και Αγγελόπουλου (και όχι μόνο) ήταν εκείνες που αγκάλιασαν το «νέο παιδί», τον κ Τσίπρα, στο δρόμο προς την εξουσία και τον βοήθησαν με κοινωνική και προσωπική στήριξη στα άγνωστα γι αυτόν βήματα, κυρίως έξω από τη χώρα.

  Για να μη μιλήσουμε για τις επαφές του υπουργού προπαγάνδας από παλιά με όλους τους μιντιάρχες προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοιά τους για προνομιακή μεταχείριση του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του προς της εξουσία.

  Αυτά και άλλα πολλά είναι τα «καθαρά βήματα» του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της διαπλοκής, που «τον πολέμησε» δήθεν τόσα χρόνια. Το παραχαϊδεμένο παιδί της διαπλοκής!!

  Επειδή τα κακομαθημένα παιδάκια έχουν ένα ασθενές σημείο: Δεν αντέχουν την κριτική. Και κάθε κριτική τούς προκαλεί πόνο. Δεν την ανέχονται. Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση λυσσάνε με τα κανάλια όταν δεν τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.