ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός

Καραπαπάς: Πουθενά δεν έχει διακοπεί ματς λόγω καπνογόνων

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στις διακοπές λόγω καπνογόνων, αλλά και στα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία.
karapappas

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε πως δεν έπεσε κανένα καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς των αντιπάλων.

«Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καμία διακοπή του αγώνα. Και είναι προφανές αυτό διότι δεν έπεσε κανένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε αντικείμενο ούτε τίποτα άλλο. Στην Ελλάδα και σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν έχει διακοπεί παιχνίδι επειδή έχει ανάποδο άνεμο και μένει ο καπνός από τα καπνογόνα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε απλά κάποιες καθυστερήσεις».

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ σχετικά με τη διαιτησία, ο κ.Καραπαπάς είπε: «Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται και πάλι για τις φάσεις που εκείνος θεωρεί ότι αδικήθηκε. Για φάσεις και αποβολές, οι οποίες δεν υπάρχουν. Και οφσάιντ τα οποία επίσης έχει δει μόνο ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει βεβαίως και ένα οφσάιντ του Καρντόσο στο τέλος του αγώνα που ξεκινάει τέσσερα μέτρα πίσω από τον επιθετικό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.