ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δύο νέες διασκέψεις

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάζει το ΣτΕ για τις άδειες

Οι δύο επόμενες διασκέψεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, για τις τηλεοπτικές άδειες, προσδιορίστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου για σήμερα και την Τετάρτη (στις 17:00) και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
ste

Ειδικότερα, η σημερινή διάσκεψη θα ξεκινήσει με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την εισήγησή του, που ξεκίνησε την προηγούμενη συνεδρίαση αλλά δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου 4339/2015, με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για τη διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών σταθμών και στη συνέχεια θα λάβουν τον λόγο οι δικαστές, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις θέσεις τους επί του Συνταγματικού.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Προσοχή , μην κρειολογισει κανένας αντιπρόεδρος από τους φιλο-παπά -δικούς και το ανώτατο αυτό δικαστήριο «βρει » αφορμή για » αναβολή επ´αόριστον » με την οποία ο σεβαςτός πρόεδρος του ανώτατου αυτού Δικαςτηρίου μας μας «περιέλουσε » στο πρόςφατο παρελθόν !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.