ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτά ισχύουν με τα καπνογόνα στις εξέδρες

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ολυμπιακός;

Διαβάστε τι ισχύει με τα καπνογόνα στις εξέδρες και αν ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία.

Τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τα οποία προκάλεσαν προσωρινές διακοπές ίσως επιφέρουν ποινή στον πρωταθλητή Ελλάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία έδρας και να παίξει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς κόσμο. Αυτό είναι το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η εισαγωγή στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και εν γένει εύφλεκτων υλικών απαγορεύεται αυστηρά. Το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών στον αγωνιστικό χώρο ή σε άλλη εξέδρα, επιφέρει τις ακόλουθες ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000) έως δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000).

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η προβλεπόμενη χρηματική ποινή διπλασιάζεται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτο, κ.ο.κ.), η ως άνω χρηματική ποινή μπορεί να αυξηθεί μέχρι το ποσό των 20.000,00 Ευρώ.

δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι προβλεπόμενες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.

ε) Η υποτροπή των αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο νοείται πάντα εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.