ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To πρόσωπο - έκπληξη της κυβέρνησης

Ο Βύρων Πολύδωρας για την προεδρία του ΕΣΡ

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας είναι το πρόσωπο - έκπληξη που πρότεινε η κυβέρνηση για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ο κ. Πολύδωρας έχει συνάντηση του πρωθυπουργό, και είναι το πρόσωπο το οποίο τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας θα προτείνουν στη Διάσκεψη των Προέδρων τη Δευτέρα, για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ.

Νωρίτερα,  κυβερνητική πηγή, ανέφερε ότι η διαρκής άρνηση της ΝΔ να συμβάλει στη συγκρότησή του αποτελεί θεσμική παρεκτροπή και παράλληλα επισημαίνει ότι ιδιαίτερα τώρα, μετά και την απόφαση του ΣτΕ ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κωλυσιεργίας.

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι όσοι επιμένουν να αρνούνται να συμβάλουν στη συγκρότησή του, σημαίνει ότι μπλοκάρουν συνειδητά οποιαδήποτε δυνατότητα να μπει τάξη στην ασυδοσία του τηλεοπτικού τοπίου.

Τονίζει ότι τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας έχοντας σαφή πρόθεση τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, θα προτείνουν στη διάσκεψη των Προέδρων τη Δευτέρα, πρόσωπο για τη θέση του προέδρου το οποίο η ΝΔ δύσκολα θα μπορούσε να απορρίψει.

Έτσι λοιπόν, αναφέρει η κυβερνητική πηγή, τη Δευτέρα ο ελληνικός λαός θα βγάλει τελεσίδικα τα συμπεράσματά του για το αν ο πραγματικός στόχος της ΝΔ είναι η συνταγματική ορθότητα ή η διαρκής θεσμική αυθαιρεσία με στόχο την οριστική υπονόμευση οποιουδήποτε διαγωνισμού.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. nikos 12:50 29/10/2016

    τελικα..δεν τα εχουμε δει ολα !xaxaxaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.