ΕΛΛΑΔΑ

Η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται

Kλειστά σχολεία - παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Ζίτσας, Πωγωνίου και Ιωαννιτών

Να παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί και να μην λειτουργήσουν τα σχολεία στους Δήμους Ζίτσας, Πωγωνίου και Ιωαννιτών, αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη που είχε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, το πρωί στα Ιωάννινα.

Επίσης συζητείται η αναβολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός για τη Super League που είναι προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Ζωσιμάδων.

Ο κ. Λέκκας μαζί με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας και αυτοδιοικητικούς, επισκέπτονται αυτή την ώρα παλιό μοναστήρι στους Αστραγγέλους του Ζαγορίου που έχει υποστεί ζημιές.

Νωρίτερα, αμέσως μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια, επισκέφτηκαν την ιερατική σχολή Βελλάς, όπου έχουν υποστεί ζημιές πολλές αίθουσες και το παρεκκλήσι.

Εξάλλου, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται, και όπως είπε ο κ. Λέκκας βρίσκονται επιφυλακή οι επιστήμονες, ενώ οι κάτοικοι στα χωριά που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς οι μετασεισμικές δονήσεις είναι έντονες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.