ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμπαράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέλης: Να αποκρούσουμε τα σχέδια για «αριστερή παρένθεση»

«Η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν, επιβάλλουν την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
tsipraskouvelis

Ο Φώτης Κουβέλης σημειώνει ότι «συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για ″αριστερή παρένθεση″ και ″δεξιά παλινόρθωση″».

Η δήλωση του Φώτη Κουβέλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα της χώρας, τα προβλήματα που υπάρχουν επιβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αυτή η συσπείρωση πρέπει να εξασφαλισθεί, να προωθηθεί. Πολύ δε περισσότερο όταν σήμερα στην χώρα μας διαμορφώνονται δύο πόλοι: ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Αυτός ο προοδευτικός πόλος πρέπει να στηριχθεί, να ενισχυθεί και να εξασφαλίσει την πορεία του, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και η κοινωνία και η χώρα. Αυτή τη συσπείρωση αναδεικνύουμε. Συσπείρωση χρήσιμη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν. Και συμπαρατασσόμαστε με τις δυνάμεις τους ΣΥΡΙΖΑ στην απόκρουση των σχεδίων για ″αριστερή παρένθεση″ και ″δεξιά παλινόρθωση″».″

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο Αλέξης της άλλης »αριστεράς» των πρακτόρων ?

  Τον πρόδωσε και ο ψευτοαριστεράκος Αλέξης

  της πλατείας των δεκαπενταμελών ..αναθυμιάσεων και ψευτοκηρυγμάτων.

  Ο απαίδευτος νεανίσκος με τους [[αποτυχημένους οικογενειακούς συμβούλους]], με τους αναρχο- διεστραμμένους οπαδούς , συμβούλους και συνεταίρους των ‘’κυβερνήσεων του βουνού και των λαϊκών δικαστηρίων’’ των κάθε μορφής και αηδίας καταστροφικών μορφωμάτων.
  Με τους χιλιοβολεμένους [[άρχοντες της πολυθρόνας των δημοσίων γραφείων]].

  Ας γίνει μία καταγραφή ‘’οικογενειακής καταστάσεως’’ των συνηγόρων δημοκρατικής εγκληματολογίας. Που εργάζονται οι ορδές των απανταχού [[αριστερών εθνικοφρόνων]]????

  Πόσοι είναι στο δημόσιο και πόσοι στις τράπεζες, ΔΕΚΟ και δεν.. συμμαζεύεται ????

  Αυτός ο άσημος και ασήμαντος νεανίσκος της ζωής και της πολιτικής, ξαφνικά
  ( ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ, με τίνος πλάτες διέλυσε την Ελλάδα και αναρριχήθηκε, χωρίς εφόδια και γνώσεις στο κάστρο της ιστορίας μας?

  Ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το ψευτοχαμόγελο της αμάθειας, της άγνοιας, της αναίδειας ???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.