ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Δεν θα αφήσω ο λαός να πάθει αμνησία και να βγάλει Μητσοτάκη

"Δεν θα αφήσω ο ελληνικός λαός να πάθει αμνησία και να δείξει επιπολαιότητα και να βγάλει ένα Μητσοτάκη και μετά την άλλη μέρα να λέει «κατεβάστε τον». Γιατί όσο γνωρίζω τον κόσμο όλο διώχνουμε αυτούς που ψηφίζουμε, από την άλλη μέρα είμαστε «κοψοχέρηδες» και αυτό δείχνει επιπολαιότητα της κοινωνίας" είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.
leventis

Ερωτηθείς αν βλέπει ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο 2017, o κ. Λεβέντης είπε: "Στην τελευταία μου ομιλία, παρουσία του Τσίπρα, του είπα «είσαι βλάκας αν δεν κάνεις εκλογές αμέσως να έρθει ο Μητσοτάκης να λύσει αυτός το γρίφο, να βάλει αυτός τους φόρους και να κόβει μισθούς και να έχει μπροστά του εκλογές με μηδέν μπόνους». Αυτό είπα, τώρα αν θα τις κάνει ή δεν θα τις κάνει αυτός θα αποφασίσει όμως πρώτη φορά βλέπω όλη η Βουλή να πυροβολεί μια κυβέρνηση η οποία κυβέρνηση πολλά λάθη κάνει, εγώ έχω τηρήσει κριτική στάση προς την κυβέρνηση, δεν έχω ψηφίσει τίποτα στους 12 μήνες αλλά δεν συμφωνώ με αυτή την πυροβολαρχία όλοι εναντίον του Τσίπρα, όχι γιατί τον στηρίζω αλλά γιατί δεν είναι τίμιο μια αντιπολίτευση που δεν έχει πρόταση εξουσίας σοβαρή και μόνο να επωφεληθεί ψηφοθηρικά θέλει, να συντάσσεται όλη ενώ επί 18 μήνες κυβερνούσε αυτή τη αντιπολίτευση και έκανε χειρότερα"
Με αφορμή τα "γενέθλια" της ΝΔ, ο κ. Λεβέντης τόνισε: "Μια ευχή έχω, να σοβαρευτεί. Να πάρει την εξουσία ο Μητσοτάκης αλλά χωρίς μπόνους, τίμια, να έχει ψηφίσει ο κόσμο.
Εγώ δεν θα τολμούσα να πω «θέλω 50 έδρες μπόνους για να κυβερνήσω» το θεωρώ θράσος, οι κύριοι όμως το θεωρούν αυτονόητο, είναι δική τους η χώρα. Είναι ιδιοκτήτρια της χώρας η οικογένεια Μητσοτάκη και δικαιούται να παίρνει μπόνους!".
Παράλληλα άσκησε κριτική στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: "Έκανε έγκλημα η Γεννηματά, θα τιμωρηθεί. Αν δεν είχε δώσει υπέρ της ενισχυμένης την ψήφο της και είχαμε περάσει τα 200 τώρα ο Μητσοτάκης θα προσήρχετο στο τραπέζι της οικουμενικής και της συνεννόησης γιατί θα ήξερε ότι και εκλογές να γίνουν 105 έδρες θα πάρει ενώ τώρα σου λέει θα πάρω 145 θα βρω και τη Γεννηματά με άλλους 8-10 και θα κάνω κυβέρνηση. Τα όνειρα της αυτοδυναμίας συνεχίζονται με τη ψήφο της κας Γεννηματά. Η ψήφος που έδωσε θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.