ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στην διαπλοκή

«Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση και το Χρέος, η Νέα Δημοκρατία, και ο κ. Μητσοτάκης, επιδιώκουν, ανοιχτά πλέον, αποσταθεροποίηση. Και το κάνουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το κλειστό καρτέλ των καναλαρχών, να ματαιώσουν κάθε προοπτική διαγωνισμού και να αποτρέψουν αυτό που δεν έγινε τα τελευταία 27 χρόνια: το να διασφαλιστεί, δηλαδή, το δημόσιο συμφέρον στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, σε βάρος της διαπλοκής» σημειώνεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφορικά με την πρόταση νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.
maximou

Όπως αναφέρεται μόνος στόχος της πρότασης νόμου είναι να αποτραπεί κάθε διαγωνισμός, ενώ την ίδια στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης, ανακαλύπτει «υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών» και ζητεί να πέσει η κυβέρνηση και κατηγορεί προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη ότι «εξοφλεί γραμμάτια στην διαπλοκή. Και αυτό πλέον δεν μπορεί να το κρύψει ούτε σε επίπεδο προσχημάτων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τα βοσκοτόπια ποιανής διαπλοκής ειναι κύριοι του Μαξίμου ;
  Η άπόπειρα της αλλαγής του Συντάγματος ώστε να πατρατείνει την διάρκεια υπηρεσίας Πέραν του συνταγματικού ορίου ηλικίας των ανωτάτων δικαστών
  —μερικοί των οποίων εχουν επιλεγεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΤΣΙΠΡΑ ασχέτως επιτηριδας — τίνος επίτευγμα ειναι ;
  Δεν πρισπαθώ , ουτε θέλω να γίνω υποστηριχτής των κομματικών στμφερόντων του Μητσοτάκη και της ΝΔ.
  Θα υποστηρίζω όμως οτι σωστό για τις αλλαγές στο άρρωστο πολιτικο μας συςτημα ή , τις αδικίες τις ανισότητες και την αδιαφάνεια στην Κοινωνία μας .
  Αν ο Μητσοτάκης που φαινεται πολύ πιό έξυπνος και πιό ηλικρηνής απο τον ΤΣΙΠΡΑ και την πραξικοπηματική του παρέα του προβεί σε αλλαγές ,
  θα τις θεωρήσω καλοδεχούμενες .
  Ηδη εχει εναντιωθεί στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για την προεδρία της
  ΔΗμοκρατιας μας .
  Θα κολλούσε τώρα στον φαςίςτα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ ;
  Τον φαύλο τέτο από τους ΠτΒ που πέρασαν απο την Χώρα μας, αφού σε δυό μέρες που κράτησε η θητεία του πρόλαβε να διορίσει εκτός ΑΣΕΠ την κόρη του στην ιδια την Βουλή .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.