ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλίες του Προέδρου της ΝΔ σε Tufts, Harvard, Johns Hopkins

Με θετικό αφήγημα στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης

Λίγα μόλις 24ώρα μετά την πρωτοφανής σκληρότητας αντιπαράθεση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ με στόχο να προβάλλει ένα θετικό αφήγημα για τη χώρα.
m

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα εκφωνήσει ομιλία το πρωί της Πέμπτης στο πανεπιστήμιο Χάρβαντ σε διάλεξη με θέμα «Το Μέλλον της Δημοκρατίας» ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα είναι κεντρικός ομιλητής στο διεθνές συνέδριο με τίτλο: «Η Στροφή της Ελλάδας; Λυδία λίθος για την Ευρώπη», που συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο πανεπιστήμιοTufts από τη Σχολή Νομικών Σπουδών και

Διπλωματίας Φλέτσερ και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. εκλήθη ως κεντρικός ομιλητής μόνον μετά το βέτο που έθεσε το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής», δια του βουλευτή Σερρών Κ.Αχ.Καραμανλή, στην αρχή σκέψη της σχολής να κληθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα: «Ευρωπαϊκοί Ορίζοντες» στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στη Βαλτιμόρη.

Πρόθεση του κ. Μητσοτάκη είναι, τόσο στις δημόσιες παρεμβάσεις του όσο και στις κατ' ιδίαν επαφές του, να αναδείξει το εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση αλλά, κυρίως, να εκπέμψει ένα θετικό μήνυμα για τις δυνατότητες της Ελλάδας να εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η αντιπαράθεση στην εσωτερική πολιτική σκηνή συνεχίζεται καθώς, στον απόηχο
της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή, κυβέρνηση και αντιπολίτευση κρατούν υψηλούς τους τόνους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.