ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μήνυμα για την 42η επέτειο ίδρυσης της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Επιβάλλεται η εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αφορμή την 42η επέτειο ίδρυσης της ΝΔ, κρατά αποστάσεις από την ηγεσία της «γαλάζιας» παράταξης, μιλώντας για «εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα».

«Η επέτειος ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θυμίζει επιτακτικά σε όλους όσοι, ασκούν εξουσία, πως πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η διαρκής υπεράσπιση της Δημοκρατίας και η ευημερία του λαού μας» δηλώνει για την επέτειο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση επιβάλλει την αλλαγή πολιτικής και την εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα» υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την πολιτική της μετωπικής ρήξης του κόμματός του με την κυβέρνηση.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία με τις αρχές και αξίες της, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας απέναντι στον λαϊκισμό και τις ακρότητες».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. «.. Η παρατεταμένη πολιτική και οικονομική κρίση επιβάλλει την αλλαγή πολιτικής και την εθνική συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα» υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την πολιτική της μετωπικής ρήξης του κόμματός του με την κυβέρνηση. ..»
    Απο το 2004 που ανέλαβε ο απρόκοφτος με σας τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ της παλιάς Καραμανλικής φρουράς οπως πρωτοεμφανίστηκε στα χρόνια της ΕΡΕ και με τοτέμ
    το » οτι ειναι νόμιμο ειναι και ηθικό » του ετέρου ντοράκια …. ,
    Υπήρξε πολιτική και οικονομική κρίσης!
    Απόδειξη τα χρέη τα ελλειμματα και η αφερεγγυότητα στην Ευρώπη οταν παραδώσατε .

    Βρέθηκε τοτε λοιπόν καποιος και πήρε τον σταυρό επάνω του !
    Ζήτησε ο ανθρωπος βασική συναίνεση σε αυτά που μας ζητούσαν οταν πείραμε τα τεράστια , πρωτοφανή ποσά για την παγκόσμια αγορά , με ο χαμηλότερο ποτέ στην ιςτορια των δανείων παγκοσμίως επιτόκιο !
    Ποιά συναίνεση δώσατε τότε σε αυτον τον άνθρωπο σείς ;
    Αυτήν των Ζαππείων , Βαγγελα ;
    Τώρα που πάτε σεις τόσο μπροστά χρειάζεται να, βοηθήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ ;
    Τι σόι παιχνίδι παίζεται σεις οι καραμανλικοί ;
    Γιατί δεν αφήνετε το Κυριάκο να προσπαθήσει;

    Απο μέρους μου δεν εχω στο παρελθόν ψηφίσει ποτέ δεξιά και αμφιβάλω αν το κάνω στο μέλλον, αλλά πρέπει να λέγεται οτι τούτη η θεομηνία των ΑριστεροΔεξιοΦασιστων πρέπει να εξαλυφθεί το ταχύτερο αν ειναι να υπάρξουμε σαν κρατος και πριν μας τα πάρουν ολα οι γείτονες , νησιά και σώβρακα !

  2. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ….

    Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!
    *Πάνε τα δομημένα ομόλογα,
    *πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη,
    *πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές,
    * οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου,
    *οι απαγωγές των Πακιστανών,
    *το Σινούκ,
    *ο Ζαχόπουλος,
    *ο Βαρθολομαίος,
    *ο Χούπης,
    * ο Παυλόπουλος και οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ,
    *οι κουμπάροι Πανάγοι και σια,
    * η απογραφή,
    *η επιτήρηση,
    *η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου,
    *τα κρυφά ομόλογα,
    * τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN,
    *τα γκόλντεν μπόϋς,
    *τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ,
    *το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
    *Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια.
    *Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου.

  3. Ιστός 13:59 04/10/2016

    ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .

    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος
    κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.?
    Καλύπτετε τους ΚΛΕΦΤΕΣ??

  4. NB 13:52 04/10/2016

    ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ KAI ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ !

    Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ΜΑΘΑΜΕ την προδοσία και την χρεοκοπία.
    Έκτοτε, σαν να μην συνέβη τίποτε, το κατεστημένο και η κλίκα της δεξιάς εξακολουθούν να συγκαλύπτουν τον επίορκο που από τότε μέχρι σήμερα ‘’απολαμβάνει’’ προνομίων και ασυλίας που δεν αρμόζει σε ανέντιμους επίορκους και αμετανόητους ανθέλληνες.
    Πέντε χρόνια βουλευτικής και πολιτικής ασυλίας , στον ηθικό αυτουργό της χρεοκοπίας μας και της καταστροφής μας είναι ένα ακόμη δείγμα των ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ’’ της επάρατης ‘’εθνικοφροσύνης’’.

    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”;
    στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.
    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεοκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;
    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής.. επιστρέφει ο Καραμανλής.. αθώος ο Καραμανλής

    ΥΓ.
    Και ο Τσίπρας γιατί τον ‘’συγκαλύπτει’’ και τον προστατεύει…???

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.