ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ

Μετά τις παραφωνίες, συγκαλείται το γαλάζιο συντονιστικό

Στο επίκεντρο η απόφαση του ΣτΕ αλλά και η αναζήτηση κοινής γραμμής.

Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Κουμουτσάκος διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους στο twitter, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο τελευταίος μετά την δημόσια αποδοκιμασία των λεγομένων Γεωργιάδη για τους κουμουνιστές. Followers του αντιπροέδρου της ΝΔ σχολίασαν δηκτικά τη στάση του εκπροσώπου του κόμματος και η ένταση δεν κρύφτηκε ούτε και στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυό τους.

Οι αναφορές Γεωργιάδη, και δευτερευόντως της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου περί Χίτλερ, θόλωσαν το μήνυμα της Ν.Δ, σε μία περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για υπέρβαση των κομματικών και πολιτικών γραμμών του παρελθόντος.

Και ενδεχομένως, μετά την κατ' εντολή Μητσοτάκη αποδοκιμασία Κουμουτσάκου, η σημερινή (11:00) συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της ΝΔ να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να δοθούν εξηγήσεις αλλά και εντολές.
Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει από τα μέλη του «γαλάζιου» Συντονιστικού να αποφεύγονται τα «φάλτσα» που «θολώνουν την εικόνα του κόμματος» και θα επιμείνει στην αναγκαιότητα «να συνεχιστούν τα ανοίγματα στο Κέντρο». Στο πλαίσιο θα τονίσει ότι η ΝΔ πρέπει να τηρήσει «ενιαία και υπεύθυνη στάση» μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Η Ν.Δ., ανάλογα με την απόφαση του Συμβουλίου, θα αποφασίσει τη στάση της έναντι της συγκρότησης του ΕΣΡ ενώ θα κληθεί να δημοσιοποιήσει και την πρότασή της για τον τρόπο αδειοδότησης των καναλιών.

 

georgiadis

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εχω την διαίσθηση οτι εφόσον η για πρώτη φορα Αριστερά πρόδωσε τους πάντες και τα παντα και γέλασε μαζί της και το παρδαλό κατσίκι σε βοσκοτόπους ή σε ουρές των ATMs,
    κλέγοντας σε τραγωδίες πνιγμών στην Αίγινα. που κουκούλωσαν οι υπουργοί της ώστε να μην φανερωθούν ουτε οι επιβάτες του ταχύπλοου , και
    εφόσον εκτός του ΑΣΕΠ καταστρατηγήθηκαν και οι υπόλοιπες ανεξάρτητες ΑΡΧΕΣ στην Χώρα μας σαν το ΕΣΡ, ή καταρρακώθηκαν συνειδήσεις , λογω επιλογής προσώπων στην ΠτΔ και τη ΠτΑΠ που κατά την δική μου γνώμη δεν φάνηκαν τα στέκονται στο ύψος του αξιώματος των,
    ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έναν πολύ πιο εύκολο δρόμο ώστε να αφανίσει τον Τσίπρα πολιτικά.
    Παράλληλα με την εισδοχή του Κινηματος των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στην Βουλή αντί των ΑΝΕΛ και των της Ένωσης Κεντρώων που μονον καρεκλες καταλαμβάνουν εις βάρος της Κοινωνίας μας ,
    θα βρεθεί χώρος και χρόνος να αναδειχθούν οι πολιτικές διάφορες και φιλοσοφίες των αντιθέτων θέσεων αλλα με σεβασμό στην Δημοκρατια τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανάγκες για πρόοδο , δικαιοσύνη , ισότητα , αξιοκρατία και Διαυγεια .
    Κατι τέτοιο θα ηταν μιά καλή αρχή για την επανανινηση της οικονομίας μας και την απεξαρτησή μας από δανεικά και από μνημόνια !
    Με τέτοιες σκέψεις διατηρώ τις ελπίδες στην καρδιά μου για τις Αλλαγές .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.