ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από το Αγρίνιο

Μητσοτάκης: Η πολιτική αλλαγή δεν είναι μακριά

Η Ελλάδα αξίζει μία καλύτερη κυβέρνηση, την οποία και θα έχει σύντομα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «η πολιτική αλλαγή δεν είναι μακριά».
mitsotakis

Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του στο Αγρίνιο ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε, πως ο «απαράδεκτος» νόμος Παππά ενώ αναφερόμενος συνολικά στην κυβέρνηση τη χαρακτήρισε ιδεοληπτική και ανίκανη και την κατηγόρησε ότι κέρδισε τις εκλογές βασισμένη στο ψέμα. Επίσης, έκανε λόγο για «εξοντωτική υπερφορολόγηση», αλλά και για ραγδαία υποβάθμιση της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο «λογαριασμός» της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έρχεται τώρα, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι «προσποιείται πως κάνει μεταρρυθμίσεις». «Με τονΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ» υπογράμμισε εν συνεχεία.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, είπε ότι η ΝΔ είναι «θεσμικό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγούν τη χώρα», επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές, επιμένοντας ότι το κόστος παραμονής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο, σε σύγκριση με το κόστος της διεξαγωγής εκλογών. Παράλληλα, κάλεσε τους δικαστές να λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε μείωση του ΕΝΦΙΑ, της φορολόγησης στις επιχειρήσεις και του ΦΠΑ στους αγρότες, καθώς και κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 7:37 07/10/2016

    Πω πω πω πω όνειρο ζω μη με ξυπνάτε και συ πρωθυπουργός μεγάλε τιμονιέρη. Φευγάτε να φεύγουμε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.