LIFESTYLE

Τηλεφώνησε στο σωματοφύλακά της

Μόνη της απελευθερώθηκε η Κιμ Καρντάσιαν!

H πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, την οποία αιφνιδίασαν και έδεσαν ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο δωμάτιό της σε πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού κι έφυγαν με λεία ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και να τηλεφωνήσει στον σωματοφύλακά της, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, «εκείνη έλυσε τα δεσμά της και τηλεφώνησε γύρω στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της που δεν ήταν παρών στον χώρο τη στιγμή της επίθεσης» εξήγησε αυτή η πηγή.

Ο Πάσκαλ Ντούβιερ, που συνοδεύει την Αμερικανίδα επιχειρηματία στις περισσότερες μετακινήσεις της, «συνόδευε την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα νυχτερινό κέντρο» σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης. Η ληστεία συνέβη τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, γύρω στις 02.30 τοπική ώρα σε ένα συγκρότημα με πολυτελείς κατοικίες, το ξενοδοχείο Pourtal's.

Κανένα στιγμιότυπο από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν βοηθά στην διαλεύκανση των ερευνών και οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας επικεντρώνουν το έργο τους στον εντοπισμό γενετικού υλικού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.