ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Θα βρούμε όρυγμα στο φλοιό της γης»

Ν. Χριστοδουλάκης: Λύση χρέους με το ΔΝΤ θα φέρει νέο βαρύτατο μνημόνιο!

«Το ΔΝΤ δεν μετέχει σε καμία αναδιάρθρωση χωρίς βαρύτατο πρόγραμμα αναπροσαρμογής. Άρα να γνωρίζουμε τι ζητάμε», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, μιλώντας  στην υποεπιτροπή της Βουλής όπου συζητούνται τρόποι απομείωσης του χρέους.
xristodoulakis

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι ενδεχόμενη συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους με την συμμετοχή του ΔΝΤ θα περιλαμβάνει νέο μνημόνιο με επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα.

«Το ΔΝΤ δεν μετέχει σε καμία αναδιάρθρωση χωρίς βαρύτατο πρόγραμμα αναπροσαρμογής. Άρα να γνωρίζουμε τι ζητάμε» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι με την επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση λύση χρέους «όχι μόνο δεν θα βρούμε διάδρομο αλλά αντίθετα θα βρούμε όρυγμα στο φλοιό της γης», κάνοντας αναφορά και στη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου περί «καθαρού διαδρόμου».

«Δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης. Ήταν όνειδος για την ΕΕ. Θα έπρεπε η Ελλάδα να δώσει μάχες για να μην μπει» σημείωσε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 20:50 12/10/2016

    «…Θα έπρεπε η Ελλάδα να δώσει μάχες για να μην μπει…»
    Την πέταξε … το εμπαθές ΣημιτοΒενιζελόσκυλο , αισχρά λαικίζοντας , αποδεχόμενος την ψεκασμένη παραμύθα Λαζόπουλου , υποκρινόμενο πως ΔΕΝ ξέρει το τι πραγματικά έχει γίνει και τον συσχετισμό Δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας 2010 (με -15,4% και ακόμα και το σκατόχαρτο εισαγόμενο) και Γερμανίας που ούτε η Αμερική ΔΕΝ καταφέρνει να την κάνει να υποχωρήσει , καθώς ΜΟΝΟ την απαίτηση της Βουλής της για παρουσία του ΔΝΤ υπολογίζει ο Σοιμπλε .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.