ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την παρέμβαση Κοντομηνά

Ν.Παππάς: «Η ΝΔ δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της»

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.
pappas

Επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες», για να προσθέσει ότι «καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27».

«Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και συμπληρώνει: «Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους».

«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά», αναφέρει από την πλευρά της  η ΝΔ και προσθέτει:

«Για όλα αυτά - και για πολλά άλλα - ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε σε μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha και όπως δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η "Εφημερίδα των Συντακτών", αναφέρθηκε στον υπουργό Επικρατείας, λέγοντας: «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει "μαύρο" στα κανάλια αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει "μαύρο" στα κανάλια ο Παππάς. Ο Παππάς σκοτωνότανε μια ζωή, κάτι ψέματα λένε δεν μπορεί... είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;». Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Κοντομηνάς αναφέρθηκε και στον Γ. Καλογρίτσα, όταν είπε «Ήρθε και λέει "θα μου δώσετε το 51%", λέω τι άλλο θέλεις; Λέει "θέλω τέσσερις εκπομπές πολιτικές την εβδομάδα", τις έχω εγώ, καταλαβαίνετε για ποιον λέω. Αυτόν λέω που δεν είχε δεκάρα», ενώ συνέχισε την επίθεση στο Νίκο Παππά: «Και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουνα στην Αμερική κι έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ, για να φωνάζεις, δεν ξέρω».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τι θα γίνει ακόμη κ. Παππά μετά το μαύρο των καναλιών τα οποία δεν πήραν άδειες;

  Πόσα εκατομμύρια Ευρώ θα κοστίσει η ανεργία , η έλλειψης φορολογίας , το ΦΠΑ και η έλλειψης εισφορών σε ταμεία των εργαζομένων αυτων που θα βγούν στον δρόμο .
  Αν υποτεθεί οτι θα κρατήσετε τα 90 εκατ. Ευρώ μετά την ένγκρυση από το αν. Δικαστήριο οταν αυτο συνέλθει απο την καρπαζιά που του καταφέρατε ;
  Καταστροφείς είστε και αν δεν το καταλάβατε ακόμη , δώστε μια προσοχή στις δημοσκοπήσεις .

 2. Ακούσατε Ελληνες πολίτες, την λογιστική σκέψη της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του υπερ-υπουργού της κ. Ν.Παππά ;
  90 εκατομμύρια Ευρώ μπήκαν λεν, στα ταμεία του κράτους από τους υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες.
  Τι θα γίνει αν αποδειχθούν παράνομες οι άδειες αυτές;
  Δεν μας λεν ακόμη για ορισμένα μικροπροβλήματα που ίσως προκείψουν πολύ σύντομα , μετά από τον εξευτελισμό του ΣτΕ ,το οποίο οπως δειχνουν τα πραγματα επίεσαν όσο μπόρεσαν οι πολιτικές εξουσίες της κυβερνησης που διέπουν –δυςτυχώς -την ηγεσία της Δικαιοςύνης σε ολο της το φάσμα.
  Αν δεν την ορίζουν μάλιστα , την καθαιρούν !
  Όπως έκαναν με τον προϊσταμενο των Εισαγελεων Εφετών της Αθήνας , αν και ηταν εκλεγμένος με μεγάλη πλειοψηφία .
  Αυτο υπαινίσσονται οι παραιτηθέντες δύο αντιπρόεδρου του ΣτΕ !
  Οι γενναίοι αυτοί δικαςτές ξέθαψαν πολλά προβλήματα με την παραιτησή τους απο την Ενωσή τους.
  Τι κέδρη θα επιφέρουν οι επόμενες κινήσεις των δικαστών αν πουν «φτάνει πιά με τον κ. Παπαγγελόπουλο ;»
  Ετσι θα πείσουμε τους ξένους επενδειτές να έρθουν και να δημιοθργήςουν την ανάπτυξη στην χώρα μας ;
  Με τους Βοσκοτόπους για εγγύηση και την σβουνιά για μετρητά ;

  Σημειώστε επίςης οτι τα ασφαλιστικά μέτρα πριν τον πληστηριασμο , δεν εξετάσθηκαν γιατί το «σεβαστό» Δικαςτηριο θα εξέταζε κατ´Ευθείαν την ουσία της προσφυγής.

  Mιά κάθετος πτώσης της εμπυστοσύνης των πολιτών προς την δικαιοσύνη της Συγκυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ειναι περισσότερο από ορατή . ΕΙναι επακόλουθη !
  Κόστισε μόνον 90 εκ. Ευρώ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.