ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λόγω ασθενείας

Νέα διακοπή στη δίκη Διώτη έως τις 20 Οκτωβρίου

Σε νέα διακοπή της δίκης μέχρι τις 20 Οκτωβρίου,λόγω ασθενείας του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, προχώρησαν οι δικαστές του Β. Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.
diotis

Η υπόθεση, όπως είναι γνωστό , αφορά στους χειρισμούς του κ. Διώτη σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Γ. Διώτης παραμένει νοσηλευόμενος μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε την προηγούμενη μέρα από την έναρξη της διαδικασίας και για το λόγο ζητήθηκε η αναβολή της υπόθεσης.

Η πλευρά του κ. Διώτη ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα και διέκοψαν τη διαδικασία μετά την τυπική της έναρξη έως την 20η Οκτωβρίου, ώστε μέχρι τότε οι θεράποντες ιατροί να καταλήξουν αν ο κατηγορούμενος θα μπορέσει να παρασταθεί στη δίκη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ….!!!

  Πόσο συμμετείχαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην δημιουργία και ‘’εισαγωγή ‘’ της Λίστας Λαγκαρντ στην Ελλάδα και μάλιστα ΔΥΟ μήνες πρίν ‘’την στείλουν’’ οι ..φίλοι Γάλλοι των μυστικών υπηρεσιών του Σαρκοζί?

  *ΠΟΙΟΣ(?) έδωσε την, καΜένη μέχρι στιγμής , Λίστα στον Βαξεβάνη?
  ====================================================

  **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. ΓΙΑΤΙ????????????

  * Η λίστα Λαγκάρντ ‘’έφθασε’’ στα χέρια Βαξεβάνη στις 4 Αυγούστου 2010
  =========================================================
  *Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου του 2010
  ====================================================

  *Ποιος λοιπόν ‘’έπλεξε’’ το πουλόβερ της πολιτικής αλητείας μέσω ‘’σκοτεινών’’ μυστικών κύκλων για να τορπιλίσει και εμποδίσει την κυβέρνηση Πασοκ να αποκαλύψει τους ΛΗΣΤΕΣ που χρόνια ολόκληρα ‘’ληστεύουν’’ την πατρίδα μας?

  Λέει ο καΜένος:*»Ο Παπακωνσταντίνου που «έχασε» την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς από την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.. γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.

  * Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς,
  υπερασπίστηκε! τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ από τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ του την έδωσε? Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?

  *Το θέμα »μυρίζει» και η πολιτική »ΑΝΤΙ ΓΑΠ» αλητεία, πανίσχυρη τότε, που στην ΕΥΠ απολυόταν ο Κοραντής τηλεφωνικά, για να μη »κυκλοφορήσουν» οι κασέτες, με τους ΛΗΣΤΕΣ και τους πολιτικούς!

  *Πότε ‘’πλέκεται’’ το ειδύλλιο Καμμένου – Τσίπρα και από πότε ο Αλέξης γίνεται το ‘’γαλλικό’’ αλογάκι του καΜένου εντελώς?

  * ΤΙ »φοβήθηκε» η Δικαιοσύνη και δεν κάλεσε τους ειδήμονες και γνώστες ?

  *ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
  ====================================

  *Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.

  *Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη,
  ==============================================================

  * Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου είχαν καταθέσει και
  ===================================================================
  οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.

  Το συγκεκριμένο usb, δημιουργήθηκε 4.8.2010.
  =====================================
  Πως βρέθηκε λοιπόν στα χέρια Βαξεβάνη, ένα έγγραφο των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών, δύο ολόκληρους μήνες πριν το παραδώσουν στην Ελληνική Υπηρεσία?

  Από πού ‘’διέρρευσε ‘’ η Λίστα?
  ==========================
  *Από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Γαλλίας?
  *από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι(?)
  *Από τους ‘’Potemos’’ του Αλέξη ?
  ’Η, (?) από τις Ελληνικές Υπηρεσίες (Λέγε με ΕΥΠ) των διορισμένων πρακτόρων-υπαλλήλων επί Πάκη τον Αύγουστο του 2009?

  Από όλα αυτά καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι μυστικές υπηρεσίες , Γαλλόφωνες πολιτικοί, και άλλοι…, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ‘’ΚΛΙΜΑΤΟΣ’’ για την περίφημη λίστα, που μέχρι στιγμής, η χρήση της ΑΠΕΔΩΣΕ ‘’κέρδη’’ μόνο στα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης και ‘’έρριξε’’ την κυβέρνηση Παπανδρέου για να έχουμε σήμερα αυτή την ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!

 2. Διώτης Αντέγραψα και ζήτησα να καταστραφεί το usb που μου έδωσε ο Παπακωνσταντίνου!

  1/15/2013 . Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

  Αντιγράφω από το Capital.gr

  Στην παραδοχή πως αντέγραψε το στικάκι με την λίστα Lagarde που του είχε παραδώσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν το αλλοίωσε σε καμία περίπτωση, προβαίνει σήμερα με το υπόμνημα που κατέθεσε στους οικονομικούς εισαγγελείς ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

  Μετά την αποκάλυψη ότι το στικάκι που παραδόθηκε στους οικονομικούς…

  …εισαγγελείς έχει ημερομηνία γέννησης 8 Ιουλίου του 2011, ο κ. Διώτης αναλαμβάνει την ευθύνη για την αντιγραφή του memory stick, αλλά επιμένει στην άποψή του αφενός ότι δεν αλλοίωσε το περιεχόμενο του αρχείου και αφετέρου πως δεν κράτησε αντίγραφο, καθώς ζήτησε αυτό να καταστραφεί.

  Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός που περιλαμβάνεται στο 10σέλιδο υπόμνημα εδράζεται στο επιχείρημα ότι αφενός μεν μη γνωρίζοντας τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών ζήτησε από τη συνεργάτιδά του, δικηγόρο Γαλάτεια Μανε, να πραγματοποιήσει την αντιγραφή (χωρίς να αναφέρει ημερομηνία) και αφετέρου, για να μην γίνει «κάποιος λάθος χειρισμός», ζήτησε να διαγραφεί το προηγούμενο αντίγραφο. Θεωρούσε προφανώς πως είχε στα χέρια του ένα πιστό αντίγραφο της λίστας που του είχε παραδοθεί, συνεπώς δεν υπήρχε η ανάγκη να κρατηθεί δεύτερο αντίγραφο.

  Ο κ. Διώτης υποστηρίζει ότι άνοιξε τα αρχεία και έκανε αντίγραφο προκειμένου να αποκτήσει εικόνα του περιεχομένου τους και να ενημερώσει επαρκώς τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κάτι που έγινε στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου του 2011.

  Σχόλιο Παραπολιτικής: Πλήρης ανατροπή δεδομένων. Περισσότερα σε λίγα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.