ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Μητσοτάκη

Νέα εγκαίνια για τη ΝΔ, 42 χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ακριβώς 42 χρόνια από τις 4 Οκτωβρίου του 1974, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυε τη Νέα Δημοκρατία, ο νέος Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία και μαζί τη νέα περίοδο στο κόμμα της ελληνικής κεντροδεξιάς.
mits

Η επιλογή του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τυχαία.

Μετά από αρκετούς μήνες αμοιβαίας καχυποψίας, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μοιάζει αποφασισμένος να αμβλύνει τις όποιες διαχωριστικές γραμμές με την «καραμανλική» πτέρυγα, εκτιμώντας ότι αυτό αποτελεί μία ασφαλή επιλογή τόσο για τον ίδιο όσο, κυρίως, και για την εμπέδωση της ενότητας στη βάση του
κόμματος. Άλλωστε, το καραμανλικό DNA παραμένει ισχυρό στο κόμμα, παρά την αποστασιοποίηση του κ. Κώστα Καραμανλή.

Πλην του κ. Κώστα Καραμανλή, που αναμένεται να δώσει το παρών, στα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Πειραιώς αναμένονται ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας από τον κ. Μητσοτάκη, Ευ. Μεϊμαράκης και Απ. Τζιτζικώστας.

O κ. Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, σχολίασε, με σαφή στόχο την ενότητα ότι «42 χρόνια μετά η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας παραμένει δυνατή. Συμβολίζει το παρελθόν μας, φωτίζει το μέλλον μας».

Του αγιασμού των νέων γραφείων θα προηγηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μητσοτάκης θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την θετική για τον ίδιο δημοσκοπική συγκυρία μετά τη ΔΕΘ και, κυρίως, μετά τον εγκλωβισμό της κυβέρνησης στη δίνη της υπόθεσης τηλεοπτικές άδειες – τράπεζα Αττικής και, παράλληλα, να στείλει μήνυμα συσπείρωσης του κόμματος. Ενόψει, δε, και τη σύγκρουσης κορυφής με τον κ. Τσίπρα λίγες ημέρες μετά, με θέμα την διαπλοκή και τη διαφθορά, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θέλει να ενισχύσει το ηθικό των βουλευτών του αλλά και να τους παρακινήσει σε πιο δραστήρια και μαχητική αντιπολίτευση.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. freeman 15:11 04/10/2016

  ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ Κωνσταντίνε της Φρειδέρως !
  ΠΡΟΣΟΧΗ Αποκλειστική πληροφορία :
  Σήμερα θα [παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου σε Ελληνικά και Διεθνή ΜΜΕ ο Λιποτάκτης Ραφήνιος Καραμανλής , ο ανηψιός του Λιποτάκτη Τριανταφυλίδη-Καραμανλή και ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ την τρομερής έμπνευσης ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκούσε το 2004-2005 μαζί με τους Πάκη-Παπαθανασίου-Αλογό , με την οποία κατάφερε να κρατήσει την Ελληνική Οικονομία // ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ // , όταν ολόκληρος ο κόσμος συγκλονιζόταν από την πτώχευση της Λίμαν !!!
  Σύμφωνα με διασταυρωμένες από το Μοσχάτο πληροφορίες θα του απονεμηθεί το Νόμπελ Οικονομικών !
  Θα παρεβρεθούν Νομπελίστες οικονομικών που θα του υποβάλουν ερωτήσεις καθώς οι άλυτες απορίες τους , εμποδίζουν την εξέλιξη της οικονομικής επιστήμης .

  • Τι έγινε βρέθηκε το αντίδοτο του αμίλητου νερού ;
   Πόσο στοίχισε , αν βρέθηκε ;
   Μηπως είναι απλά η σιγουριά που υπάρχει για την κυβέρνηση στα κεντρικά σημεία των εισαγγελικών αρχών ,όπου εχουν μπει άνθρωποί καλοί «στον πλάγιο δευτερο» των αριστερών ψαλτών της δεξιάς ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.